Neatvairāmie garneļu un rīsu nūdeļu salāti

Garneļu salāti
Daina Lapiņa
29. aprīlis

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Augstas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
30m

Ingveru sarīvē, sajauc ar sojas mērci, saldo čili mērci, laima sulu un 1 ēdamkaroti sezama eļļas, veidojot salātu mērci. 1 ēdamkarotē sakarsētas sezama eļļas (var aizvietot ar olīveļļu) apgrozot 4–5 minūtes cep izlobītas, iztīrītas garneles, tad no pannas noņem, pārlej pagatavoto mērci, pēc vajadzības pievieno sāli.

Nūdeles izvāra pēc instrukcijas uz iesaiņojuma, notecina un liek traukā. Gurķi krusteniski garenvirzienā pārgriež un sagriež gabalos, burkānu sarīvē rupjās skaidās, čili un sīpolu sasmalcina, liek pie nūdelēm. Pievieno mērci ar garnelēm, visu izcilā un pasniedz. Pēc patikas salātus var pārlikt ar bazilika lapiņām.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs