Burgundijas liellopa sautējums – katras virtuvē pavadītās stundas vērts!

Fotoreceptes
Dagnija Zīverte
Dagnija Zīverte
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
14. augusts
1 komentārs

Drukāt

Saglabāt

Burgundijas liellopu sautējums
Foto: Ieva Andersone
Burgundijas liellopu sautējums
Pats sarežģītākais šajā receptē ir – atrast laiku. Šim meistardarbam jāvelta vismaz piecas, sešas stundas. Toties rezultāts – ak!!!
Sarežģītība
Augsta
Personas
4
Izmaksas
Augstas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
5st
Kopējais laiks
5st 30m
1 vērtējums
5/5

 

Klasiski Burgundijas liellopam pie sāniem piederas vai nu garie, plakanie tagliatelle makaroni, vai arī krāsnī cepti kartupelīši ar rozmarīnu vai timiānu. Lieliski garšo arī gaisīgs kartupeļu biezenis ar sviestu un pētersīļiem.

1 komentārs

IlzeZa
Maniem viesiem ļoti garšoja. Par cik gatavoju 1.5 porciju no dotā, tad cepu dziļajā cepešpannā un pārklāju ar dubulto folliju. Nākamreiz varbūt es liktu tuč, tuč mazāk sarkanvīna un pilnīgi noteikti ieteiktu kopā ar svaigajiem tagliatelle. Kopā garšoja lieliski.

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+