• Šobrīd

    weather img

    Rīga +6°C Daļēji apmācies, Z vējš, 1.03 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Burgundijas liellopa sautējums – katras virtuvē pavadītās stundas vērts!

    Fotoreceptes
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    14. augusts, 2020
    2 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Burgundijas liellopu sautējums
    Foto: Ieva Andersone
    Burgundijas liellopu sautējums
    Pats sarežģītākais šajā receptē ir – atrast laiku. Šim meistardarbam jāvelta vismaz piecas, sešas stundas. Toties rezultāts – ak!!!
    Sarežģītība
    Augsta
    Personas
    4
    Izmaksas
    Augstas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    5st
    Kopējais laiks
    5st 30m
    3 vērtējumi
    3.33/5

     

    Klasiski Burgundijas liellopam pie sāniem piederas vai nu garie, plakanie tagliatelle makaroni, vai arī krāsnī cepti kartupelīši ar rozmarīnu vai timiānu. Lieliski garšo arī gaisīgs kartupeļu biezenis ar sviestu un pētersīļiem.

    2 komentāri

    IlzeZa
    Maniem viesiem ļoti garšoja. Par cik gatavoju 1.5 porciju no dotā, tad cepu dziļajā cepešpannā un pārklāju ar dubulto folliju. Nākamreiz varbūt es liktu tuč, tuč mazāk sarkanvīna un pilnīgi noteikti ieteiktu kopā ar svaigajiem tagliatelle. Kopā garšoja lieliski.

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+