Īsts gruzīnu ļuļa kebabs

Gaļas ēdieni
1. jūnijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Īsts gruzīnu ļuļa kebabs recepte
Īsts gruzīnu ļuļa kebabs recepte
Ļuļa kebabam nav nepieciešama garšvielu pārbagātība, tāpēc ar tām labāk nepārspīlēt! Noteicošā ir gaļa!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
3 vērtējumi
5/5

Ievēro

  • Gatavojot ļuļa kebabu, gaļas kvalitātei jāpievērš īpaša uzmanība – tā izšķir visu!
  • Jo treknāks jērs, jo sulīgāks kebabs.
  • Vislabāk kebaba gaļu sagatavot laikus, visgaršīgākais ir iepriekšējā vakarā iejaukts kebabs.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+