Īsts gruzīnu ļuļa kebabs

Gaļas ēdieni
1. jūnijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Īsts gruzīnu ļuļa kebabs recepte
Īsts gruzīnu ļuļa kebabs recepte
Ļuļa kebabam nav nepieciešama garšvielu pārbagātība, tāpēc ar tām labāk nepārspīlēt! Noteicošā ir gaļa!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
3 vērtējumi
5/5

Ievēro

  • Gatavojot ļuļa kebabu, gaļas kvalitātei jāpievērš īpaša uzmanība – tā izšķir visu!
  • Jo treknāks jērs, jo sulīgāks kebabs.
  • Vislabāk kebaba gaļu sagatavot laikus, visgaršīgākais ir iepriekšējā vakarā iejaukts kebabs.

Lasi citur

 

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+