• Šobrīd

    weather img

    Rīga -3°C Mākoņains, DA vējš, 2.57 m/s

    Īsts gruzīnu ļuļa kebabs

    Gaļas ēdieni
    Klubs
    Klubs
    11. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Īsts gruzīnu ļuļa kebabs
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Īsts gruzīnu ļuļa kebabs
    Sulīga, aromātiska gaļa, ko it nemaz nav grūti pagatavot. Ļuļa kebabam nav nepieciešama garšvielu pārbagātība, tāpēc ar tām labāk nepārspīlēt! Noteicošā ir gaļa!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    3 vērtējumi
    5/5

    Ievēro

    • Gatavojot ļuļa kebabu, gaļas kvalitātei jāpievērš īpaša uzmanība – tā izšķir visu!
    • Jo treknāks jērs, jo sulīgāks kebabs.
    • Vislabāk kebaba gaļu sagatavot laikus, visgaršīgākais ir iepriekšējā vakarā iejaukts kebabs.
     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+