Ziemassvētku augļu kūka FOTORECEPTE

Fotorecepte
IEVAS Receptes
17. decembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Ziemassvētku augļu kūka
Īpašo Ziemassvētku garšu kūkai piešķirs žāvētie augļi: plūmes, aprikozes, dateles, vīģes, āboli, ķirši. Bet, ja vēlies, lai aromāts būtu vēl izteiksmīgāks, gatavā piparkūku garšvielu maisījuma vietā pievieno svaigi samaltu vai saberztu kanēli, smaržīgos piparus, kardamonu, krustnagliņas, muskatriekstu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
130x230 cm veidne
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
2st 40m

Varianti: Daļu žāvēto augļu var aizstāt ar sukādēm un marmelādes gabaliņiem. Atdzesētu kūku var negreznot, bet vienkārši pārkaisīt ar pūdercukuru.

Lasi citur

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs