Fermentēta ābeļlapu tēja

22. marts, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Fermentēta ābeļlapu tēja receptes
Fermentēta ābeļlapu tēja receptes
Sevišķi garda šī tēja izdodas pēc pirmajām salnām, kad ābeļu lapas jau viegli apsarkušas. Jā, no mūsu augļu koku un krūmu lapām var gatavot fermentēto tēju, kura mierīgi konkurē ar klasisko tējas krūmu melno tēju.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

Uzmanies! Ja fermentēšanas temperatūra ir pārāk augsta, lapas sāk cepties, kļūst zaļas un nepatīkami ož. Tad arī iet bojā vērtīgās vielas. Temperatūrai nevajadzētu pārsniegt 55 grādus!

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+