• Fermentēta ābeļlapu tēja

    22. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Fermentēta ābeļlapu tēja receptes
    Fermentēta ābeļlapu tēja receptes
    Sevišķi garda šī tēja izdodas pēc pirmajām salnām, kad ābeļu lapas jau viegli apsarkušas. Jā, no mūsu augļu koku un krūmu lapām var gatavot fermentēto tēju, kura mierīgi konkurē ar klasisko tējas krūmu melno tēju.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    1 vērtējums
    5/5

    Uzmanies! Ja fermentēšanas temperatūra ir pārāk augsta, lapas sāk cepties, kļūst zaļas un nepatīkami ož. Tad arī iet bojā vērtīgās vielas. Temperatūrai nevajadzētu pārsniegt 55 grādus!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē