Lēcu sautējums ar spinātiem

Dārzeņu sautējumi
22. februāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Lēcu sautējums ar spinātiem recepte
Lēcu sautējums ar spinātiem recepte
Dota gan dārzeņu buljona recepte, gan stāstīts, kā tikt pie gardā lēcu sautējuma. Tas, starp citu, patiks arī tavam aizkuņģa dziedzerim.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

Buljons

Buljona sastāvdaļas paredzētas 1,5 l.

Visus dārzeņus nomazgā, liek katlā ar ūdeni, pievieno sāli un vāra, līdz pirmais dārzenis (piemēram, kartupelis) ir mīksts.
Dārzeņus ņem ārā no katla, un buljons gatavs.

 

Sautējums

 

Padomi

  • Ja lēcas izšķīst, nekas – sanāks tumīgāka masa.
  • Ja šķiet, ka buljons izvārījies un viss piedegs, var mazliet pieliet atlikušo buljonu vai parastu ūdeni.
  • Buljonam jābūt pašu vārītam no īstiem dārzeņiem, nevis kubiņos pirktajam, jo tas ir pārsātināts ar sāli un garšvielām un kaitēs neveselam aizkuņģa dziedzerim.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

Klubs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Santa+