• Viesnīcas Latvijā, kurās ir uzturējušies slaveni cilvēki

    Reklāmraksts
    4. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvija kā tūrisma galamērķis pēdējos gados kļūst arvien populārāka, un nav brīnums, kāpēc. Valstij ir daudz ko piedāvāt, sākot ar tās skaisto ainavu un beidzot ar tās bagāto vēsturi. Un, protams, neaizmirsīsim arī par viesnīcām. Latvijā ir dažas no greznākajām un stilīgākajām viesnīcām pasaulē, un daudzas no tām apmeklē slaveni aktieri.

    Ja meklējat greznu viesnīcu, kā Hotel Garden Palace Latvija, tad šeit atradīsiet dažas no labākajām vietām, kur nakšņot.

    1. Grand Hotel Kempinski Riga

    Grand Hotel Kempinski Riga ir luksusa pieczvaigžņu viesnīca Latvijas galvaspilsētas centrā. Viesnīca piedāvā nevainojamu apkalpošanu, izsmalcinātu virtuvi un plašu pakalpojumu klāstu gan darījumu, gan atpūtas ceļotājiem.

    Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā eleganti iekārtotus numurus un apartamentus, no kuriem katrs piedāvā unikālu skatu uz pilsētu. Viesi var baudīt dažādas ērtības un pakalpojumus, tostarp mūsdienīgu fitnesa centru, iekštelpu baseinu, spa un labsajūtas centru, kā arī dažādas ēdināšanas iespējas. Viesnīcā atrodas arī Latvijā pirmais ar Michelin zvaigznes apbalvotais restorāns JEROME, kas piedāvā mūsdienīgu franču virtuves piedāvājumu.

    2. Viesnīca Radisson Blu Daugava

    Viesnīca Radisson Blu Daugava atrodas kūrorta centrā un ir slavena ar savu ērtumu, komfortu un daudzveidīgu pakalpojumu klāstu. Viesnīcā varat atpūsties un izbaudīt savas brīvdienas, kā arī nodrošināt sev un ģimenei labāko iespējamo atpūtu. Viesnīca piedāvā plašu un komfortablu numuru klāstu, lai ikviens viesis varētu atrast sev piemērotu apmeklējuma laiku. Vairāk nekā 200 istabu un suite un plašas telpas nodrošina iespēju izvēlēties sev piemērotāko un ērtāko numuru. Papildus plašajam numuriņu klāstam viesnīcā ir arī vairāki restorāni, kafejnīcas, bāri, konferenču zāles, spa un fitnesa centrs, kā arī daudzas citas iespējas un aktivitātes, kuras varat izbaudīt viesnīcā.

    3. Riga Hilton

    Tā ir viesnīca Rīgā, Latvijā, kas atrodas Daugavas krastā pašā pilsētas centrā. Viesnīcā ir 400 numuri un apartamenti, kā arī konferenču centrs, spa centrs un restorāns. Viesnīca pieder viesnīcu tīklam Hilton Worldwide. Riga Hilton tika atvērta 2003. gadā. Tā bija pirmā Hilton viesnīca Latvijā.

    4. Bergs Boutique Hotel

    Tas ir ģimenes uzņēmums, kas viesiem piedāvā personisku un mājīgu atmosfēru. Viesnīca atrodas pašā Rīgas vecpilsētas centrā, dažu minūšu gājiena attālumā no visiem galvenajiem tūrisma objektiem, veikaliem, restorāniem un bāriem. Vecrīga ir iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, un tās labi saglabājusies arhitektūra un vēsturiskās ēkas noteikti ir apskates vērtas. Viesnīcā ir tikai 9 individuāli iekārtoti numuri ar privātu vannas istabu, televizoru un bezvadu interneta pieslēgumu. Dažiem numuriem ir arī savs balkons ar skatu uz vecpilsētu. Viesnīcas brokastu telpa atrodas atmosfēriskā pagraba velvē, un tajā katru dienu tiek pasniegtas brokastis.

    5. Viesnīca Grand Palace

    Grand Palace ir luksusa viesnīca Latvijā, kas piedāvā karaliskām personām piemērotas naktsmītnes. Grand Palace ar savu grezno iekārtojumu un profesionālo personālu ir ideāla vieta, kur nakšņot tiem, kas vēlas izbaudīt īstu greznību. Viesnīca piedāvā dažādu tipu numurus, kas ir aprīkoti ar jaunākajām ērtībām un tehnoloģijām. Neatkarīgi no tā, vai esat Latvijā darījumu vai izklaides nolūkā, viesnīca Grand Palace noteikti padarīs Jūsu uzturēšanos neaizmirstamu.

    Kurās Latvijas viesnīcās ir apmetušās slavenības no visas pasaules?

    Dažās no populārākajām viesnīcām Latvijā viesojušās tādas slavenības, kā Toms Krūzs, Madonna un citas. Šīs greznās naktsmītnes piedāvā visaugstākā līmeņa apkalpošanu un ērtības, tāpēc tās ir ideāli piemērotas A klases viesiem. Toms Krūzs ir uzturējies viesnīcā «Rixwell Elefant Hotel» Rīgā. Rihanna ir apmetusies viesnīcā «Grand Palace Hotel», Breds Pits ir apmeties viesnīcā «Hotel Bergs», Džonijs Deps ir apmeties viesnīcā «Radisson Blu Daugava Hotel». Madonna ir nakšņojusi viesnīcā «Riga VEF» savas turnejas laikā 2006. gadā. Arī daudzas citas slavenības, piemēram, Eltons Džons, Diāna Ross, Stings un citi, ir apmetušies šajā viesnīcā.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē