• Valentīna dienas dāvana

    Reklāmraksts
    1. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    14. februāris ir Valentīna diena! Mīlestības svētkus var svinēt dažādos veidos, un viens no tiem ir… dāvināt viens otram dāvanas. Valentīna dienas dāvanai nav jābūt lielai vai dārgai — visvērtīgākās dāvanas ir tās, kas saka: «Es tevi pazīstu un novērtēju mūsu attiecības». Pārbaudiet, kādu dāvanu varat uzdāvināt savam mīļotajam cilvēkam Valentīna dienā.

    Nelielas Valentīna dienai dāvanas

    Bieži vien tieši mazākajām dāvanām ir vislielākais spēks paust jūtas. Valentīna dienā nelielas dāvanas, piemēram, foto rāmji, smaržīgas sveces vai personalizēta piezīmju grāmatiņa, var kļūt par unikāliem mīlestības un rūpju simboliem.

    • Foto rāmji — kopīgas fotogrāfijas vienmēr ir laba dāvanas ideja. Romantiskais foto rāmis ar tajā iestrādātu personisku veltījumu ir lielisks veids, kā izcelt Jūsu attiecību īpašos mirkļus;
    • Smaržīgas sveces — smaržai piemīt īpašs spēks modināt atmiņas un radīt atmosfēru. Eleganta svece vai svečturis, kas izvēlēti, domājot par mīļotā cilvēka iecienītākajiem aromātiem un vēlamo dizainu, var radīt romantisku fonu kopā pavadītam vakaram. Iepazīstieties ar PEPCO aktuālo sveču un svečturu sortimentu!
    • Personalizētas piezīmju grāmatas vai dienasgrāmatas ir lieliska Valentīna dienas dāvana tiem, kam patīk rakstīt, zīmēt vai vienkārši pierakstīt savas domas.

    Mazas lielas Valentīna dienas dāvanas ir pierādījums tam, ka ne jau dāvanas izmērs vai vērtība nosaka tās nozīmi. Pārdomāta, rūpīgi izvēlēta un personiska dāvana kļūst par dziļu jūtu un tuvības izpausmi.

    Tehnoloģija mīlestības labā — elektroniskie piederumi kā Valentīna dienas dāvana

    21. gadsimtā ciparu un elektroniskā revolūcija paver mums jaunas iespējas arī attiecībā uz praktisku dāvanu dāvināšanu tuviniekiem. Tehnoloģiska dāvana Valentīna dienai? Mēs sakām «jā»!

    Šeit ir dažas idejas par piederumiem, kas var kļūt par unikālām Valentīna dienas dāvanām:

    • Ierīces kopīgai mūzikas klausīšanai — nekas tā neapvieno cilvēkus kā kopīga mūzika. Bezvadu Bluetooth skaļruņi, austiņas ar mūzikas koplietošanas funkciju vai portatīvais disks, kas piepildīts līdz malām ar Jūsu iecienītākajām dziesmām, var būt lieliska dāvana mūzikas cienītājiem;
    • Viedie foto rāmji — ciparu fotogrāfijas laikmetā viedie foto rāmji ir lielisks veids, kā rādīt kopīgas fotogrāfijas bez to drukāšanas nepieciešamības. Atsevišķi modeļi ļauj attālināti augšupielādēt fotoattēlus tieši uz rāmi, pateicoties kam Jūs varat dalīties jaunās atmiņās reālajā laikā;
    • Viedpulksteņi un fitnesa aproces — lieliska Valentīna dienas dāvana pāriem, kas ciena veselīgu dzīvesveidu. Inovatīvi viedpulksteņi un aproces ne tikai ļauj sekot aktivitātei un galvenajiem parametriem, bet tos var arī izmantot, lai sūtītu viens otram motivējošus ziņojumus vai izaicinājumus;
    • Straumēšanas pakalpojumu abonēšana — ja Jums patīk kopā skatīties filmas vai seriālus, lasīt audiogrāmatas vai klausīties mūziku, iecienītākā straumēšanas pakalpojuma abonements var būt lieliska dāvana, kas nodrošina nebeidzamu ideju avotu kopīgai laika pavadīšanai.

    Mīlestības kulinārijas puse — caur vēderu uz sirdi

    Ja tas, kas Jūs apvieno, ir labs ēdiens, tad ar kulinārijas pieredzi saistīta Valentīna dienas dāvana ir labākā izvēle. Protams, klasiskā Valentīna dienas dāvana šajā kategorijā ir romantiskas vakariņas — pašu pagatavotas un eleganti pasniegtas. Jūs varat pagatavot sava partnera vai partneres iecienītāko ēdienu vai izmēģināt jaunu un aizraujošu recepti.

    Jūs varat uzdāvināt mīļotajam cilvēkam kuponu vīna, siera, šokolādes vai vietējo gardumu degustācijai. Skaisti ilustrēta pavārgrāmata vai augstas kvalitātes virtuves piederumi tādi kā šefpavāra naži vai picas akmens ir praktiskas dāvanas, ko var baudīt gadiem ilgi. Interesanta ideja Valentīna dienas dāvanai ir arī kopā pieteikties gatavošanas kursiem, kas ir ne tikai veids, kā apgūt jaunas prasmes, bet arī iespēja pavadīt laiku kopā.

    Valentīna dienas dāvanas, kas saistītas ar Jūsu mīļotā cilvēka interesēm

    Šāda dāvana ir lielisks veids, kā parādīt, cik labi Jūs pazīstat un cienāt cilvēku, kurai dāvināt dāvanu. Padomājiet par to, kas sagādās prieku Jūsu partnerim vai partnerei. Vai tā ir grāmatu lasīšana, gatavošana, sports, fotografēšana vai varbūt ceļojumi? Ar hobiju saistītas dāvanas izvēle ir vairāk nekā tikai dāvana — tā ir cieņas pret mīļotā cilvēka aizraušanos apliecinājums.

    Interesēm pielāgotas dāvanas var būt ne tikai praktiskas, bet arī personalizētas. Piemēram, literatūras cienītāju noteikti iepriecinās iecienītākā grāmata ar autora autogrāfu, bet mūzikas cienītāju — artista parakstītu vinila plate.

    Aicinājums kopā piedzīvot īpašus mirkļus arī ir lieliska dāvana Valentīna dienai. Biļete uz koncertu, izstādi, ar hobiju saistītām meistarklasēm vai galdiņa kulta restorānā rezervācija ir lieliski veidi, kā pavadīt laiku kopā un baudīt kopīgas intereses.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē