• Sudraba un zelta ķēdītes sievietēm – aktuālais stils 2024. gadā

    Reklāmraksts
    27. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Kurš gan nevēlas iesākt gadu ar kādu jaunu, skaistu, vērtīgu un modernu rotu? Šoreiz aplūkosim, kas jauns ķēdīšu modes pasaulē. Kopumā var teikt, ka ķēdītes ir viena no senākajām un universālākajām rotām, ko izmanto sievietes un vīrieši visā pasaulē, tomēr kādi šogad ir uzsvari un ko iesaka eksperti un dizaineri 2024. gadā? Vai ķēdītes vispār jāiekļauj modernā koptēlā? Ko izvēlēties un galvenais – kur to meklēt – par to visu uzzini turpinājumā!

    Vai ķēdītes ir aktuāla modes nianse 2024. gadā? Jā!

    Laiku pa laikam juvelierizstrādājumu modē nianses mainās – reizēm galveno lomu ieņem  auskari, citkārt gredzeni, piespraudes vai citas rotas. Aktuāls kļūst jautājums, vai 2024. gada modernākajos koptēlos vispār ir jāiekļauj ķēdītes? Modes eksperti apgalvo – jā. Kā izrādās, zelta un sudraba ķēdītes ir šī gada top aktualitāte, turklāt, tās iesaka ietvert ne tikai sieviešu, bet arī vīriešu koptēlos – kā apgalvots populārajā vīriešu modes blogā Fashionbeans[1], ķēdītes ir must – have aksesuārs 2024. gadā. Tās var būt kāju ķēdītes, rokassprādzītes vai kaklarotas ķēdīšu formā, bet kaut kam tādam ir jābūt gan ikdienas, gan svētku reizēs.

    Trauslās, plānās vai biezās, bulky?

    Vai šogad uzmanību pievērst smalkajām, elegantajām ķēdītēm vai arī modernākas būs masīvās bulky tipa ķēdītes? Vogue[2] juvelierizstrādājumu pielikumā teikts – abi varianti ir pareizi. Ja Tev patīk trauslas, plānas, tikko pamanāmas ķēdītes, tad tā būs tikpat pareiza izvēle kā tad, ja rotāsies ar smagu, masīvu ķēdi. Ļoti iespējams, ka Tev ir nepieciešamas abas, lai attiecīgā noskaņojumā izvēlētos piemērotāko variantu. Smalkās ķēdītes ir kā tikko pamanāma nianse, kas maigi papildina koptēlu. Piemēram, dzeltenā vai baltā zelta ķēdītes 1mm platumā ir juteklisks elements, kas nevainojami pieguļ ādai. Savukārt, masīvās bulky tipa ķēdītes var būt pat 9 mm un platākas – tās tēlu padara robustāku un ir vairāk pamanāmas.

    Kas vēl aktuāls 2024. gada ķēdīšu modē?

    Vēl viena ķēdīšu modes nianse, kas piemīt tieši 2024. gadam, ir neparasta dizaina ķēdītes. Viens no veidiem, kā piešķirt ķēdītei personību ir papildināt to ar kuloniem vai tā saucamajiem charms. Roku un kāju ķēdītes ar interesantiem kuloniņiem piešķirs koptēlam 2024. gada modes aktualitātes dvesmu. To apstiprina arī populārā žurnālaCosmopolitan modes eksperti apgalvojot, ka ķēdītes ar rotaļīgiem un personiskiem kuloniem ir absolūti neatņemama šī gada rotu modes sastāvdaļa[3]. Kā norāda Cosmopolitan – neatkarīgi no tā, cik smalka vai masīva ir ķēdīte, dažādu formu, krāsu un mateirālu kuloni var padarīt tās ļoti atšķirīgas, unikālas un tieši Tavai personībai pieskaņotas – one of a kind.

    Zelts vai sudrabs – kuru labāk izvēlēties?

    Lai arī zelta ķēdītes 585. provē Latvijā ir vispopulārākās, uz goda pjedestāla šogad kāpj arī sudrabs. Sudraba rotaslietas kļūst arvien populārākas ne tikai ikdienas koptēliem, bet arī svētku reizēm. Prominentais izdevums Marie Claire apkopojis, ka sudraba krāsa rotaslietlas, aksesuāros un apģērbā šogad bijusi ļoti iecienīta arī šī gada Golden Globes pasākumā[4]. Ko no tā varam secināt? Visticamāk to, ka rotu lādītē jābūt, gan zelta, gan sudraba ķēdītei, lai pie rokas būtu tāds aksesuārs, kas atbilst apģērba krāsu gammai un garastāvokļa niansēm. GIVEN veikalos pieejamas arī apzeltītas sudraba ķēdītes, kas krāsas ziņā atbilst zeltam, bet cenas ziņā – ļoti pieejamas.

    Modernas zelta ķēdītes sievietēm un vīriešiem GIVEN

    Kopsavilkumā var apgalvot – 2024. gada ķēdīšu modes nianses ir visai plašas. Gan smalkas zelta ķēdītes, gan arī masīvas sudraba un citu materiālu ķēdes var saukt par modernām, ja tās tiek iekļautas pārdomātā koptēlā. Svarīgākais ir iespēju robežās ķēdītes personalizēt, padarot tās unikālas izmantojot krāsainus un jautrus kulonus. Turklāt šim mērķim derēs gan zelta, gan sudraba vai apzeltītas sudraba rotas. Ja vēlies jau šodien apskatīt dažādas ķēdītes, ieskaties GIVEN veikalos klātienē vai internetā. Atradīsi zelta ķēdītes sievietēm, sudraba ķēdītes, garas īsas, smalkas un masīvas – ko vien sirds kāro – pie reizes var izvēlēties arī tik ļoti modernos kulonus, ar kuriem savas jaunās ķēdītes personalizēt. Ja vēlies, GIVEN dod iespēju iegādāties rotas ar dalīto maksājumu, laipni konsultanti izstāstīs, kā pirkumu noformēt pāris minūšu laikā!


    [1]https://www.fashionbeans.com/article/best-gold-chains-for-men/?http://ignorenitro=9b6a030c29ad535b22cc079896d651bf

    [2]https://www.vogue.com/article/best-gold-chain-link-necklaces

    [3]https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/a46178387/winter-jewelry-trends-2023–24/

    [4]https://www.marieclaire.com/fashion/golden-globes-2024-silver-trend/

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē