• Noderīga informācija tiem, kas vēlas pieteikties aizdevumam Latvijā

    Reklāmraksts
    12. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Saņemt aizdevumu Latvijā nesastāda nekādas grūtības, iepriekš jāiziet virkne pārbaužu par maksātspēju un maksājumu problēmu neesamību pagātnē. Aizdevuma nosacījumi var atšķirties atkarībā no aizdevuma mērķa un aizņēmēja statusa. Piemēram, biznesa pārstāvjiem noteikta veida kredītu likmes būs zemākas.

    Tiem, kas vēlas pieteikties aizdevumam Latvijā, ir pieejami šādi piedāvājumi:

    Patēriņa kredīti tādiem mērķiem kā mājokļa, automašīnu iegāde, remonts un citi.

    Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu nodrošina aizņēmēja apdrošināšanu pret nemaksāšanu dzīvokļa, mājas, zemes gabala veidā.

    Refinansēšana ir jauna kredīta saņemšana, lai nomaksātu veco, šī iespēja ļauj samazināt procentu likmi un aizdevuma termiņu.

    Auto līzings un kredīts pret automašīnas ķīlu – kredīta saņemšana jauna auto iegādei vai ķīlā pret esošo automašīnu.

    Uzņēmējdarbības aizdevumi – naudas līdzekļu izsniegšana uzņēmējdarbības finansiālam atbalstam.

    Faktorings ir finanšu instruments uzņēmumiem, kas veic darbību ar atlikto maksājumu.

    Pirms kredīta piešķiršanas finanšu iestādei ir jābūt pārliecinātai par iespēju atmaksāt aizdevumu. Tāpēc tiek izpētīta klienta maksātspēja, iepriekšējā kredītvēsture.

    Piemēroti aizdevuma nosacījumi ļauj izvairīties no nevajadzīgām pārmaksām un bankrota riska.

    Finlat.lv serviss palīdz iepazīties ar banku piedāvājumiem. Lietotājam nav nekur jāreģistrējas un jāveic maksas abonēšanu. Online platforma sniedz bezmaksas informāciju par aizdevumiem ar minimālo likmi un bez liekām pārmaksām.

    Servisa personīgie asistenti sniedz palīdzību naudas līdzekļu saņemšanā pret nekustamā īpašuma ķīlu. Klients tiek konsultēts visos līdzekļu saņemšanas posmos.

    Platforma tika izveidota, lai palīdzētu atrast izdevīgus nosacījumus aizdevumiem. Pakalpojums ātri sniedz informāciju par pieejamajiem bankas piedāvājumiem, pamatojoties uz klienta maksātspēju.

    Lietotāja dati ir droši aizsargāti un netiek nodoti bankām. Vietne neuzliek par pienākumu veikt maksas abonementus, nepastāv arī slēptās maksas. Informācija par aizdevumu tiek meklēta attālināti un tiešsaistē.

    Pirms ķerties pie naudas aizņemšanās, iepazīstieties ar online-servisa Finlat.lv dibinātāja Oļega Meščaņinova padomiem:

    • Aprēķiniet savus ikmēneša izdevumus un ienākumus, pēdējiem vajadzētu pārsniegt pirmos. Maksātspēja ir galvenais nosacījums pirms pieteikuma iesniegšanas.
    • Salīdziniet konkurentu piedāvājumus. Finanšu tirgū ir daudz kredītu produktu, izvēlieties savām vajadzībām un iespējām atbilstošu.
    • Pārbaudiet savu kredītvēsturi. Ja iepriekš saņemtie naudas līdzekļi netika atgriezti laicīgi vai ir vairāki aktīvi kredīti, tad bankas var atteikt naudas izsniegšanā. Piestrādājiet pie savas kredītvēstures uzlabošanas priekšlaicīgi.
    • Pirms pieteikšanās pārliecinieties, vai būs iespēja veikt maksājumus laicīgi. Norādot vēlamo summu pieteikumā, izvēlieties tādu summu, kuru noteikti varēsiet atgriezt.
    • Kārtīgi izpētiet aizdevuma nosacījumus. Pirms līguma parakstīšanas ir jābūt izpratnei par to, kāda būs procentu likme, kādi būs aizdevuma nosacījumi un iespējamā soda nauda.
    • Pierakstiet savus ikmēneša izdevumus. Jums ir jāpaliek brīvai naudas summai, kas tiks paredzēta parāda atmaksai. Neņemiet kredītu, ja nevarēsiet to atmaksāt.
    • Izvēlieties pareizo aizdevuma veidu. Nosacījumi automašīnas un nekustamā īpašuma iegādei atšķirsies viens no otra. Ja ņemat kredītu biznesa attīstībai, noteikti to norādiet. Dažas bankas piedāvā uzņēmējiem izdevīgus piedāvājumus.

    Ievērojiet ieteikumus, lai pasargātu sevi no parādu bedres.

    Vairāk informācija:

    https://twitter.com/FinlatL14524

    https://www.instagram.com/finlat_lv/

    https://www.youtube.com/watch?v=OSMqBllkS3U

    https://www.facebook.com/finlat.lv

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē