• Neutral īpaši radīts cilvēkiem ar jutīgu ādu

    Neutral
    9. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto

    Neutral jau vairāk nekā 40 gadus sadarbībā ar ekspertiem izstrādā produktus, kas būtu droši lietošanai cilvēkiem ar jebkuru ādas tipu, bet sevišķi jutīgu ādu. Katrs produkts un tā formula ir rūpīgi veidoti, lai novērstu jebkādas ādas alerģijas un neveicinātu ādas stāvokļa pasliktināšanos.

    Svarīgi fakti

    • cilvēku skaits, kas cieš no ādas alerģijām, ar katru gadu pieaug. Aplēses liecina, ka līdz 2050. gadam 50% pasaules iedzīvotāju skars vismaz viena alerģija (avots: European Comission 2010)
    • vidusmēra sieviete katru dienu savam ķermenim uzklāj 515 sintētiskas ķīmiskas vielas (avots: QC Make Up Academy 2019)
    • pieaug arī faktori, kas izraisa ādas kairinājumu (piesārņojums, digitālie agresori, stress, smaržvielas. 10–20% pasaules iedzīvotāju ir alerģiski pret šīm piedevām, nonākot tām saskarē ar ādu (avots: Nardelli et al, 2015; Uter et al, 2010; Thyssen et al, 2007 (prevalence vary depending on sample demographics, testing method and which types of allergies are included)
    • pieaug vajadzība pēc ādai piemērotiem produktiem personīgās un mājas aprūpes kategorijas produktos (avots: QC Make Up Academy 2019)

    Neutral stratēģiskie pamatprincipi

    Vissvarīgākais ir uzticēšanās. Katru reizi, kad patērētāji izvēlas Neutral produktus, viņi var būt droši, ka sastāvā netiek izmantotas nekādas nevajadzīgas sastāvdaļas. Neutral ir cieša sadarbība ar svarīgākajiem alerģijas un ekoloģiskajiem partneriem Ziemeļvalstīs.

    Neutral veicina izpratni par ādas alerģijām un saistību ar smaržvielām un krāsvielām mājsaimniecības un ķermeņa kopšanas produktos, kā arī uzsvērt, ka ādas alerģiju gadījumā profilakse ir labāka nekā ārstēšana.

    Neutral produkti ir domāti ikvienam. Jau laicīgi domājot par risku, ko rada dažādas kaitīgas piedevas produktos, izvēlēties savai ikdienas lietošanai produktus, kas tādas nesatur.

    Rūpes par planētu. Ražotājs ir apņēmies līdz 2025.gadam produktu iepakojumā izmantot 100% pārstrādātu plastmasu, un Neutral soli pa solim šī mērķa sasniegšanai tuvojas.

    Neutral Latvijā

    Ražotājs piedāvā mājsaimniecības produktus – trauku mazgāšanas līdzekļus, veļas mazgāšanas līdzekļus (veļas mīkstinātājs, šķidrie veļas mazgāšanas līdzekļi, veļas pulveri) un JAUNUMU – universālos tīrīšanas līdzekļus.

     

    Iegādājieties šeit!

    Ķermeņa kopšanas līdzekļi – ziepes, dušas želejas, dezodorantus, šampūnus.

     

    Iegādājieties šeit!

    Īpaši produkti bērnu un zīdaiņu ķermeņa kopšanai

     

    Iegādājieties šeit!

    Materiāls sagatavots sadarbībā ar www.neutral.lv

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē