• Mani mati atkal ir kupli un spīdīgi!

    Reklāmraksts
    27. augusts, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Līnai vienmēr ir bijuši stipri un biezi mati, taču bieža balīnāšana, matu žāvēšana un taisnošanas rezultātā tie ir zaudējuši dabisko spīdumu un izturību. Pēc ilgiem meklējumiem Līna izmēģināja Hair Volume ābolu ekstrakta tabletes. “Es no sirds priecājos, ka atklāju Hair Volume, kuras tagad lietoju katru dienu. Es iesaku to ikvienam, kam ir bažas par savu matu veselību. "

    “Kupli, spīdīgi mati ir katras sievietes sapnis.  Man vienmēr bijuši stipri un biezi mati, taču biežas balināšanas, matu žāvēšanas un taisnošanas rezultātā tie ir zaudējuši savu dabisko spīdumu un izturību.” sacīja Līna, kura ir projekta vadītāja.

    Parastās metodes nestrādāja

    “Esmu izmēģinājusi dažādus produktus matu stiprināšanai un atjaunošanai, taču neviens no tiem nedeva vēlamo rezultātu. Tā kā mani draugi zina, ka es ļoti pievēršu uzmanību saviem matiem un kvalitatīviem matu kopšanas līdzekļiem, viņi man uzdāvināja Skandināvijas matu vitamīnus, trīs mēnešu kursu – Hair Volume ar ābolu ekstraktu.

    Rezultāts ir redzams

    “Pēc dažām nedēļām es pamanīju, ka Hair Volume ievērojami uzlabojis matu stāvokli,  redzama jauna matu augšana un matu spīdums tika atjaunots. Esmu ļoti priecīga, ka izmēģināju Hair Volume un tagad tos lietoju katru dienu. Es uzdrošinos no sirds ieteikt Hair Volume saviem draugiem un paziņām. "

    Hair Volume – matu vitamīni ar ābolu ekstraktu

    Hair Volume satur bioloģiski aktīvo vielu sastāvdaļu kombināciju, kas baro matu folikulus. Hair Volume satur kosu un prosu ekstraktus, aminoskābes L-cisteīnu un L-metionīnu, varu, biotīnu, cinku un ābolu ekstraktu, kas satur bioloģiski aktīvo vielu procianidīnu B-2. Cinks un biotīns palīdz uzturēt veselīgus matus. Kosu ekstrakts ir silīcija avots. Aminoskābe L-cisteīns ir daļa no matu keratīna. Svarīgs ir arī daudzveidīgs, sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids.

    Jaunums!

    New Nordic ir izstrādājis Hair Volume ™ šampūnu un kondicionieri, kas kopā ar  Hair Volume tabletēm spēj pabarot un atjaunot matus gan iekšēji, gan ārēji. Divreiz efektīvāk!

    Hair Volume ™ šampūns un Hair Volume ™ kondicionieris:

    • Atjauno matu spīdumu un izturību
    • Nodrošina matu apjomu un mitrināšanu
    • Piemērots visiem matu tipiem
    • Satur 100% dabīgas smaržvielas

    Piemērots visiem matu tipiem.

    Hair Volume™ matu šampūnu un  kondicionieri var iegādāties aptiekās vai internetveikalā www.newnordic.lv vai pasūtiet pa tālruni 67113130.

    UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē