• LAUKU MĀJAS instrumentu tehnikas tests

    Lauku Māja testē
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    4. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Matīss Markovskis
    Nāc un izmēģini, jo tas ir vislabākais veids, kā nonākt pie īstā instrumenta, – šādu frāzi vairākkārt dzirdējām no jomas profesionāļiem. Tā tiešām ir taisnība, jo mājas un tās apkārtnes uzlabošanai paredzēto instrumentu klāsts ir plašs, bet nonākt līdz piemērotākajam – tas ir patīkams un vērtīgs izaicinājums. Tāpēc visus, kam ir interese, aicinājām uz instrumentu testu Salaspils Nacionālajā botāniskajā dārzā. Lūk, kā mums gāja!

    Dārza darbus cenšamies apdarīt līdz ziemas iestāšanās brīdim, bet mājas uzlabošanas darbi var ilgt visu cauru gadu! Lai uzrīkotu būvniecības instrumentu testu, paspējām noķert pēdējo silto rudens nedēļu un dot iespēju interesentiem izmēģināt jaunāko no pazīstamajiem Makita un DeWalt zīmoliem, kā arī jaunpienācēja SABO. Jaunāko tendenču katram ražotājam netrūkst, taču skaidrs ir viens – mūsdienās darbarīkiem ierastais elektrības vads aizstāts ar akumulatoriem, kas ir ērtāk un efektīvāk! Ņemot vērā to, ka pasaulē valdošo notikumu dēļ būvniecības cenas ir cēlušās, būtiski paaugstinot arī darba izmaksas, daudziem tieši šis ir īstais laiks, lai ķertos klāt un iemēģinātu savu roku mājas uzlabošanas darbos! Arī mēs pārliecinājāmies, ka darbs ar instrumentiem kļuvis vieglāks, neraugoties uz būvniecībā iepriekš gūto pieredzi.

    Un konkursā uzvar…

    Trīs instrumentu ražotāji, trīs motorzāģi un viens uzdevums – nozāģēt plānāko koka ripiņu! Žurnāla LAUKU MĀJA pārstāvis Toms Timoško un neatkarīgais eksperts Ritvars Alksnis novērtēja meistaru azartu un prasmi, nosakot labāko. Kādam koka ripiņa padevās īpaši mākslinieciska, citam rekordīsā laikā pavisam karsta. Svarīgākais, ka rezultāts ir ļoti līdzvērtīgs un beigās uzvar draudzība!

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē