• LAF maina savu vizuālo identitāti

    Reklāmraksts
    29. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijas Airēšanas Federācija šodien paziņoja par jaunu vizuālo identitāti.

    LAF patreiz ir uzsācis pakāpenisku pāreju uz jauno identitāti, kas atspoguļosies ne tikai Federācijas formālajā tēlā un logotipā, bet tiks integrēta arī sacensību norisē un noformējumā (karogi, tiesnešu apģērbs, diplomi sportistiem, aksesuāri, utt), kā arī komunikācijā ar sabiedrību. Vienlaicīgi ar jauno vizuālo identitāti atjaunoti tiks arī Latvijas izlases airētāju parādes tērpi un starta formas.

    Jaunā identitāte tapusi sadarbībā ar dizaina studiju NORD ID Rīga un mākslinieci Olgu Kadiševu, tā veidota respektējot airēšanas tradīcijas, sporta veida atrašanos uz ūdens un komandas sporta veidu.

    “Esmu iepriecināts, ka par spīti visām finansiālajām grūtībām ar ko saskaramies un lielo darbu, kas vēl šai Federācijai ir priekšā, mēs spējam sevi reprezentēt kā laikam līdzi ejošu organizāciju, spējam mainīties kopā ar vadošajām sporta organizācijām Latvijā.  Īpašs prieks, ka tas notiek tieši airēšanas sporta 150 gadskārtas svinību gadā, kad Latvijas airēšanas sports svin nozīmīgu jubileju un šī ir lieliska dāvana mums visiem. Identitātes maiņai ir simboliska nozīme un tas vienmēr saistās ar pārmaiņām, kuras mēs visi ceram piedzīvot,” Henrijs Bukavs, LAF Prezidents.

    Sīkāka informācija: [email protected]

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē