• Kas ir patiesi labi kosmētiskie līdzekļi?

    Reklāmraksts
    19. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Virsrakstā uzdotais jautājums ir atbildams dažādi, taču visām atbildēm ir kāda kopīga iezīme. Patiesi labi ir tie kosmētiskie līdzekļi, kas radīti, izmantojot jaunākos medicīnas zinātnes sasniegumus un pētījumus attiecībā uz dermatoloģijas nozari. Reparative – pašmāju monokosmētikas zīmols – piedāvā tieši šādus unikālus autorlīdzekļus, kurus izstrādājusi Latvijas dermatoloģe dr. Anete Ezeriņa.

    Ko Reparative dara citādi

    Reparative kosmētika ir ādas kopšanas līdzekļi, kurus lietot ar mērķi rūpēties, atjaunot, aizsargāt un tīrīt ādu, ievērojot dermatoloģijas un farmācijas nosacījumus. Produktu radīšanas pamatā ir hipokratiskais Non nocere (lat. nekaitē!) princips, kas it sevišķi atspoguļojas produktu sastāvā.

    Viena no pēdējo gadu kosmētikas atklāsmēm ir tāda, ka līdzekļiem nav nepieciešams liels sastāvdaļu saraksts. Tieši otrādi – tas pat var kaitēt. Tāpēc Reparative radītājas kā vienas no pirmajām izvēlējās ražot un popularizēt tā saucamo monokosmētiku, kas nozīmē minimālismu produktu sastāvā, nezaudējot efektivitāti. Šo īpašību kombināciju bija iespējams panākt rūpīgas izpētes rezultātā, balstoties uz divām galvenajām sastāvdaļām – tioktīnskābi un urea.

    Industrijā, kurā visizplatītākais produkta veids ir krēms, var rasties neziņa, kāpēc Reparative galvenie ādas kopšanas līdzekļi ir geli. Arī tas nav nejauši – ir pierādīts, ka tie vieglāk un ātrāk iesūcas ādā. Geli ir veidoti uz vecā labā ūdens bāzes, tie labi pielīp pie ādas, neaizsprostojot poras. 

    Risinājumi intīmās zonas atjaunošanai un sejas mitrināšanai

    Reparative ādas kopšanas līnijas viens no visiecienītākajiem produktiem ir Reparative intīmais gels, kas veltīts sievietes personības jutekliskajam aspektam un kura formula mērķēta uz to, lai atjaunotu tieši starpenes ādas izskatu, veselību un labsajūtu. Tā bieži kļūst tumša novecošanās procesā, sausa, ar mikrotraumām, jo ikdienā saskaras ar apakšveļu, higiēniskajiem ieliktnīšiem un paketēm, kā arī nereti tiek skūta. Tas var izraisīt ne tikai fizisku diskomfortu, bet līdz ar to arī pašvērtējuma kritumu un pasliktinātu intīmās dzīves kvalitāti. Izvairies no šīm problēmām, lietojot tieši šim mērķim paredzētu līdzekli, kuru radījušas dāmas dāmām!

     

    Savukārt otrs populārākais produkts iekrīt kategorijā sejas kopšanas līdzekļi. Tas ir Reparative mitrinošais gels, kura recepte ar tioktīnskābi – spēcīgāko bioloģisko antioksidantu – nodrošina izcilu ādas atjaunošanu, mitrināšanu un aizsardzību. Turklāt tioktīnskābe atšķirībā no citiem pretnovecošanās līdzekļiem (piemēram, retinola un glikolskābes pīlingiem, kas var kairināt ādu), ir paredzēta ari jutīgai ādai! Saskaņā ar klientu atsauksmēm, jau pirmo lietošanas dienu laikā āda atgūst jauneklīgu mirdzumu, kļūst acīmredzami gludāka un tvirtāka!

     

     

    Ņemot vērā, ka Reparative līdzekļos ir tikai pašas nepieciešamākās sastāvdaļas, to derīguma termiņš ir šķietami mazāks nekā ierasts – 6 mēneši pēc pirmās atvēršanas. Taču tas tik un tā ir vairāk nekā vajag, lai izlietotu vienu iepakojumu. Ieguvums – Tava āda netiks pārsātināta ar liekām termiņu pagarinošām vielām!

    Kur iegādāties Reparative monokosmētiku

    Zīmolu izveidoja dr. Anete Ezeriņa kopā ar oscilatorās masāžas speciālisti, studijas “Daiļotava” saimnieci Ingrīdu Pulveri. Tieši šis skaistumkopšanas salons ir galvenais izplatītājs Reparative produktiem. Studijas mājaslapā ir tiešsaistes kosmētikas veikals, kurā var iegādāties gan intīmās zonas gelu, gan mitrinošo gelu, gan arī citus ādas kopšanas līdzekļus – attīrošas sejas maskas, vissezonas pīlingus, losjonus piņņu skartai ādai, u.c. Visu produktu izstrādē tika ievēroti iepriekš aprakstītie Reparative principi! Rūpēs par klientiem studija kopā ar atzīto dermatoloģi ir arī sagatavojusi informatīvo materiālu, lai ikviena pircēja skaidri zinātu, ko liek uz savas ādas.

    Reparative radītājām allaž ir viens svarīgs atgādinājums – āda nemelo! Tāpēc rūpējies par to un lai mums kopā izdodas izaicinājums būt sievišķīgi pašpārliecinātām!

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē