• Kā izvēlēties ideālo somiņu randiņam? Dažādi sieviešu somiņu modeļi

    Reklāmraksts
    12. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sievietes vienmēr vēlas izskatīties ideāli, ejot uz randiņu. It īpaši svarīgi tas ir pirmajā randiņā, lai atstātu labu pirmo iespaidu. Un sieviešu rokassomiņa ir ļoti svarīgs aksesuārs. Tas daudz ko pasaka par sievieti, kā arī tas ir praktisks priekšmets, tāpēc ne vienmēr ir viegli atrast tādu somiņu, kas sevī to visu apvieno. Viena un tā pati soma nebūs ideālā soma jebkāda veida randiņam, tāpēc ir svarīgi zināt, uz kurieni plānots doties un kādas aktivitātes paredzētas.

    Kādu somiņu izvēlēties vienkāršam randiņam?

    Randiņi ir ļoti dažādi, tāpēc somas izvēle ir atkarīga no randiņa norises vietas. Sieviešu soma, kas ir ērta un labi izskatās, kā arī ir piemērota vienkāršam randiņam, piemēram, pastaigai, pasēdēšanai kafejnīcā vai iešanai uz kino, būs plecu soma vai pastnieka tipa soma. Šīs sieviešu somiņas ir ļoti praktiskas un ērtas. Izvēlies pāri plecam liekamo pastnieka tipa somu, ja paredzēts aktīvs randiņš, piemēram, pastaiga pa mežu vai pludmali. Ar šādu somu tu jutīsies ērti, kā arī plecu somas un pastnieka tipa somas parasti ir visai liela vai vidēja izmēra, tā ka tu varēsi somiņā paņemt visu, kas nepieciešams. Šādā brīvā stila randiņā tu vari ņemt savu ikdienas somu, ja vēlies, jo nav nekādu rakstītu noteikumu par smalku tērpu un grezniem aksesuāriem. Galvenais ir justies ērti un pārliecināti.

    Ja tev ir liels naudas maks, tad noteikti pirmajā randiņā neņem pavisam mazu somiņu, kurā tavs maks neietilpst. Pirmajā randiņā nevar zināt, vai tavs randiņa partneris izmaksās visas randiņa izklaides, tāpēc labāk, ja maks ir līdzi. Sieviešu naudas maki mēdz būt visai lieli, tāpēc labāk, ja tev būs atbilstoša izmēra rokassoma. Tomēr ne visa veida randiņos būs piemērotas klasiskas plecu somas. Dažreiz randiņa norises vieta ir daudz smalkāka par vienkārši kinoteātri, tāpēc liela pastnieka tipa soma nebūs tā labākā izvēle.

    Kādu rokassomu ņemt uz smalku randiņu?

    Maza klača somiņa vai līdzīga tipa neliela sieviešu somiņa ir īstā izvēle smalkam un elegantam randiņam. Ja dodies randiņā uz smalku restorānu vai kādu elegantu pasākumu, tad jāizvēlas maza somiņa, kas būs pieskaņota tavam tērpam. Maza un eleganta somiņa, protams, izskatīsies ļoti labi, tomēr tajā daudz nevarēs ielikt. Tomēr arī tam ir risinājums. Dodoties uz randiņu, paņem līdzi tikai pašu svarīgāko – maku, telefonu un mājas atslēgas. Ja naudas maks ir pārāk liels mazajai klača somiņai, tad vari neņemt pašu maku, bet gan tikai pāris banknotes vai bankas karti. Ja somiņā vēl ir vieta, tad paņem nelielu spogulīti un lūpukrāsu. Principā ar to vajadzētu pietikt, un tas parasti satilpst arī mazā somiņā.

    Kādu somu izvēlēties aktīvā randiņā?

    Pilnīgi pretējs randiņš smalkam randiņam ir aktīvs randiņš. Ja randiņā dodies pārgājienā, piknikā, spēlēt peintbolu vai nodarboties ar kādām citām aktivitātēm brīvā dabā vai telpās, tad vislabāk izvēlēties mugursomu. Ar mugursomu tev būs ērti kustēties, kā arī tev būs brīvas rokas, un nevajadzēs somu kaut kur atstāt – tā visu laiku būs pie tevis. Turklāt mūsdienās ir pieejami burvīgi mugursomu dizaini – ir gan sportiska tipa mugursomas, gan smalkas un elegantas mugursomas. Izvēlies sev atbilstošu mugursomu pareizā izmērā. Ja nevēlies milzīgu somu, tad paņem maza izmēra mugursomu. Visu ir iespējams atrast, atliek tikai cītīgi pameklēt.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē