• Kā baudīt miegu? Ir nepieciešami matrači, un ne tikai…

    Reklāmraksts
    9. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Salds miegs ir viena no lielākajām baudām pasaulē. Kāpēc liegt sev šo baudu?

    Askona veselīga miega eksperti dalās ar savām zināšanām, kas uzkrātas daudzu gadu pētījumos, un uzsver, ka veselīgs miegs ir pieejams ikvienam. Ir tikai svarīgi ievērot noteiktus noteikumus. Viens no šādiem noteikumiem ir ērta guļvieta, pareizāk sakot kvalitatīvi matrači. Bet mēs pie tiem vēl atgriezīsimies!

    Pirmkārt – viss ir individuāli. Ja pamostaties mundrs un viegli saglabājat aktivitāti visas dienas garumā, visticamāk, jūs darāt visu pareizi. Pretējā gadījumā jums būtu nepieciešams ievērot citu noteikumu. Tā nozīme ir šāda: lai labi izgulētos, nepieciešams pareizi aizmigt.

    Aizmiegot analizējiet savas miega pozas izvēli. Mēģiniet atcerēties, kādā stāvoklī jūs aizmigāt. Tieši miega poza ļaus jums maksimāli atslābināties. Gulēšanas pozīcija ietekmē arī jūsu veselību. Piemēram, cilvēkiem ar slimu mugurkaulu ieteicams gulēt uz muguras, bet ar gremošanas traucējumiem – uz vēdera. Starp citu, arī matrači ietekmē veselību. Matrači ir dažādi pēc stingrības pakāpes, un modeļa izvēle var būtiski koriģēt noteiktas veselības problēmas. Pareiza stāja un kvalitatīvi matrači ir sava veida ābece ātrai un saldai iemigšanai un veselībai.

    Vēl viens būtisks noteikums ir pats miegs! Jums ir nepieciešama pareiza gulta. Askona veselīga miega eksperti uzskata, ka matrači ir veselīga miega pamatelements. Askona matrači tika radīti, ņemot vērā daudzus faktorus, kas ietekmē miega kvalitāti. Tie ir izgatavoti tā, lai gulēšana uz tiem ne tikai palīdzētu aizmigt, bet arī dotu enerģiju un uzmundrinātu visu nākamo dienu. Un šeit, protams, viss ir individuāli! Pirms šī izstrādājuma pirkšanas ieteicams nedaudz pagulēt uz tā. Matrači ir ļoti dažādi, tāpat kā to īpašnieki. Tāpēc izvēlieties uzmanīgi, nesteidzieties.

    Kā redzat, ir daudz nianšu, ieklausieties savā ķermenī un mēģiniet gūt maksimālu labumu no miega.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē