• Hugo Boss vēsture, fakti un jaunums

    Reklāmraksts
    28. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto

    Hugo Boss sākās mazā drēbnieku darbnīcā un izveidoja milzīgu impēriju, kas ik gadu pārdod miljoniem slavenās Hugo Boss smaržas un uzvalki ir vieni no vispieprasītākajiem vīriešu vidū. Līdzīgi kā modes zīmoli Ralph Lauren un Tommy Hilfiger, šodien Hugo Boss zīmols pārdod produktus visdažādākajās jomās – uzvalki, aksesuāri, smaržas un pat preces zīdaiņiem.

    Hugo Boss vēsture un fakti

    Hugo Ferdinands Boss pēc vidusskolas beigšanas sāka strādāt par tirgotāju. Pēc obligātā militārā dienesta viņš strādāja Metzingenas krāsaino audumu fabrikā, bet pēc vecāku nāves viņam nācās pārņemt preču un tērpu veikalu savās rokās.

    Tikai pēc Pirmā pasaules kara Hugo Boss varēja atgriezties Metsingenā un atvērt savu šūšanas darbnīcu. Tad viņš specializējās tikai virsdrēbju un darba apģērbu, tostarp lietusmēteļu, vējjaku un sporta preču ražošanā. Sākoties Otrajam pasaules karam, viņš sāka šūt arī karavīru formas tērpus. 1945. gadā Boss veselības stāvokļa dēļ atkāpās no amata un uzņēmuma vadību nodeva savam znotam Eiženam Holjam. Tad sāka izgatavot arī elegantus uzvalkus, kas no tā brīža noteica zīmola turpmāko attīstību. Septiņdesmitajos gados Metzingenā tika atvērts rūpnīcas outlet, ap kuru kopš tā laika izveidojās veiksmīga outlet pilsēta ar citiem zīmoliem.

    Vīriešu apģērbi: Hugo Boss uzvalki un žaketes

    Hugo Boss, iespējams, tieši asociējas ar vīriešu apģērbu. Šis zīmols kļuva pazīstams 50. gados ar saviem klasiskajiem vīriešu uzvalkiem. Jūs variet iegādāties slim fit, regular fit un relaxed fit. Cenu diapazons ir atkarīgs no piegriezuma, raksta, krāsas un materiāla. Ja uzvalks no lina maksā 650 eiro, tad standarta melns kāzu uzvalks no vilnas maksā, sākot ar 450 eiro un uz augšu. Hugo Boss uzvalki ir ļoti populāri. Lielākā daļa uzvalku ir pielāgoti konkrētām klienta iecerēm, tāpēc biznesa uzvalki ar savām specifiskajām detaļām vienlaikus garantē stilu un komfortu. Papildus tie nodrošina arī optimālu elpošanu un ir viegli uzvelkami.

    Smaržas: Boss Bottled & Ma Vie

    Pirmais Hugo Boss aromāts tika radīts 90. gados. Šobrīd zīmolam ir vairākas sieviešu un vīriešu smaržu līnijas, kas pielāgotas katram dzīvesveidam, piemēram, Boss Orange, Boss Bottled, Boss The Scent vai Boss Ma Vie. Hugo Boss smaržas ir precīzi meistardarbi, kas ataino valkātāja spēcīgo personību un izceļ skaistumu.

    Hugo Boss zīmols ir sinonīms kvalitātei un greznībai, un viņu smaržas nav izņēmums. Hugo Boss smaržas ir izgatavotas tikai no vislabākajām sastāvdaļām, un tās ir prasmīgi sajauktas, lai radītu patiesi unikālus aromātus. Neatkarīgi no tā, vai meklējiet jaunu aromātu vai vienkārši vēlieties sevi palutināt ar ko īpašu, Hugo Boss smaržas ir lieliska izvēle.

    Hugo Boss – The Scent for her

    Tas ir reibinošs un spēcīgs aromāts sievietēm, kuras zina, ko vēlas. Aromāts atklājas ar vilinošu ingvera, persiku un ziedu notīm, kas ir gan saldas, gan pavedinošas. Aromāta centrā ir balto ziedu pušķis, tostarp jasmīns un apelsīnu ziedi, kas piešķir aromātam sievišķību. Kakao, dzintara un vaniļas bāzes notis veido bagātīgu un juteklisku aromāta nobeigumu, kas saglabājas uz ādas. Hugo Boss The Scent ir ideāls aromāts, lai izceltos un piesaistītu uzmanību. Neatkarīgi no tā, vai dodieties uz randiņu vai ballīti, šis aromāts noteikti liks Jums justies pārliecinātai un seksīgai. Ja meklējit smaržu, kas ir gan unikāla, gan neaizmirstama, tad šī ir lieliska izvēle.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē