• Fotogrāfijas, kuras dzīvo uz audekla

    Reklāmraksts
    18. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Druka uz kanvas – lielisks veids kā pārvērst paša uzņemtu fotoattēlu mākslas darbā. Ar šādu gleznu var lieliski papildināt interjeru kafejnīcā, restorānā, mājās vai ofisā. Tā kļūs par oriģinālu dāvanu visiem, kas prot novērtēt fotogrāfijas skaistums.

    Kanvas druka ļauj nodot emocijas un saglabāt Jūsu spilgtākās un vērtīgākās atmiņas vēl daudzus gadus uz priekšu. Vēl viena ideja – izveidot kopīgu ģimenes portretu, kas būs jūsu dzīvojamās istabas spilgtākais elements.

    Foto druka uz kanvas ir lielisks veids kā iemūžināt ģimenes svinības, bērnu panākumus un sasniegumus. Šādi izstrādājumi ne tikai izdaiļos jūsu māju, bet arī radīs īpašu atmosfēru. Uz tām skatoties, Jūs domās atgriezīsities priecīgajos mirkļos, kuri Jums ir tik dārgi.

    Kur pasūtīt kanvas izgatavošanu

    Par laimi, mūsdienās pasūtījums – foto druka uz kanvas – tā nav problēma. Pastāv neskaitāmi uzņēmumi, kas specializējas tieši šajā virzienā.

    Taču no otras puses, šāda uzņēmumu daudzveidība sagādā arī rūpes – kā lai izlemj, kurš no piedāvātajiem izgatavotājiem sniegs nepieciešamo rezultātu, kas maksimāli apmierinās Jūsu vēlmes?

    Veikt izvēli var tikai pēc populārāko uzņēmumu salīdzināšanas. Izskatīsim pie kura no sekojošajiem uzņēmumiem vislabāk būtu pasūtīt kanvu: Canvaway, Picturehappy, Merkeldruka, ViarCanvas.

    ViarCanvas studija piedāvā daudz dažādu drukāšanas iespēju. Darbnīcas mākslinieki strādā vairāk par 10 mākslas virzienos un kanvu izgatavošana ir kļuvusi par viņu sirdslietu, kas nozīmē, ka pārejot uz šo saiti, Jūs varat pasūtīt foto uz kanvas un būt pārliecināts, ka iegūsiet īstu mākslas darbu!

    Uzņēmuma darbības virziens

    Iepazīstoties ar uzņēmuma piedāvātajiem pakalpojumiem, varēsiet veikt secinājumu, ka daudzu darbības joma ir reklāmas projektu izstrāde. Cita, piemēram, ViarCanvas uzņēmuma darbība tiek vērsta tieši uz portretu un gleznu pēc fotogrāfijas izstrādi privātai izmantošanai vai interjera izgreznošanai.

    Tas liecina par:

    • meistara profesionalitāti;
    • speciāla aprīkojuma izmantošanu;
    • uzlabotu loģistikas ķēdi sagādes materiālu piegādēs;
    • profesionālu mākslinieku un dizaineru esamību.            

    Materiālu kvalitāte

    Gleznām, kas tiek lietotas interjerā, jābūt patiesi drošām. Diemžēl, ne katrs uzņēmums var lepoties ar ekoloģisku materiālu izmantošanu.

    Piemēram, Picturehappy piedāvā audeklus no poliestera. Tie kalpos ilgu laiku, bet vai tie ir veselīgi?

    Ir svarīgi atrast uzņēmumu, kurš izmanto drukai kvalitatīvas pigmenta tintes, kas nodrošina krāsu piesātinātu attēlu. Tās ir pilnībā drošas cilvēkam, izturīgas pret ārējiem faktoriem. Gala rezultāts tiek papildināts ar dabīga koka ierāmējumu un tiek noklāts ar laku, kas vēl ilgi saglabā audekla sākotnējo izskatu.

    Pakalpojumu komplekss

    Ne visi var piedāvāt pilna spektra pakalpojumu klāstu kanvas izstrādei. Piemēram, Canvaway nostiepj audeklu, fiksē to ar speciāliem stiprinājumiem, iesaiņo aizsargājošā iepakojumā.

    Bet vai viņi optimizē ļoti zemas kvalitātes attēlu? Krāsa, kontrasti, asums, defektu un attēla “trokšņu” novēršana. ViarCanvas uzņēmumā – tas ir neatliekams etaps kvalitatīvas kanvas izstrādē.

    Viņi pārvērš attēlu mākslas darbā, kurš kļūs par pienācīgu dāvanu kāzās, sālsmaizē, jubilejā un citos svētkos.

    Maketa iespējas

    Apskatīt provizorisko rezultātu – tas vienmēr ir vērtīgi. Tas sniegs Jums iespēju izvēlēties labāko rakursu, izmēru, fonu. Diemžēl, Merkeldruka, Oppus nepiedāvā šādu opciju.

    ViarCanvas un Canvaway ir pieejams konstruktors, kurā var:

    • pievienot attēlu;
    • mainīt tā izmēru;
    • apgriezt un pagriezt;
    • pielietot gatavus filtrus un mākslinieciskus objektus.                
       

    Konstruktors ļaus saprast kā izskatīsies gatava kanva.

     

    Kanvas cena

    Viens no svarīgākajiem faktoriem izpildītāja izvēlē. Kopumā, konkurenti piedāvā maksu 13–25 EUR par gleznu izmērā 30×40 cm. Bet grūti tikt skaidrībā par ko maksā klients, kādai apstrādei tiek pakļauts attēls. ViarCanvas viss tiek detalizēti aprakstīts.

    Kā parāda acīmredzami fakti, ViarCanvas studija ir spējīga apmierināt klientus pēc visiem parametriem. Šajā radošajā kolektīvā ir pieredzējuši autori, kas izstrādā kvalitatīvu kanvu at pilnu pakalpojumu spektru:

    • Attēla kvalitātes uzlabošana
    • Akrila triepienu pievienošana
    • Ērts konstruktors
    • Roku darbs
    • Svarīgi! Nekaitīgas tintes
    • Ekspress izgatavošana
    • Patīkami bonusi
    • Foto Kanvas – Izpārdošana

    To atliks vien pielikt pie sienas un baudīt skaisto mākslu. Kanvu cenas.

    Jūsu izdomātā foto kanva ir vairāk nekā kanvas druka!

    Bildes, kuras izdrukātas uz kanvas audekla, izskatās grezni un reprezentabli. Pasūtot kanvas bildes, Jūs varat izdomāt pilnīgi jebkādu fotocanvas sižetu vai arī iemūžināt sava bērna fotoportretu. Piemēram, uz lielāku formātu Jūs varat pārnest fotouzņēmumus no ģimenes fotosesijas vai izveidot iespaidīgu bilžu kolāžu. Izvēlieties glītu rāmīti un šāda foto uz kanvas labi iederēsies gan viesu, gan bērnu, gan guļamistabā.

    Jūsu izdomātā glezna pēc pasūtījuma ir universāls risinājums visiem dzīves gadījumiem! Viņa būs patīkams pārsteigums vīram vai vecākiem ģimenes svētkos, kā arī draudzenei dzimšanas dienā vai audzinātājai skolotāju dienā.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē