• DŽIUGAS garšu ceļojums

    Reklāmraksts
    21. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ja vēl neesi izmēģinājusi leģendāro DŽIUGAS sieru, īstais laiks to izdarīt! Lietuvas lepnumu, ko pazīst visā pasaulē, – sieru DŽIUGAS – ražo Lietuvas uzņēmums Žemaitijos pienas, un to augsti vērtē saimnieces gan mūsu, gan daudzu citu valstu virtuvēs.

    DŽIUGAS ražošanas tradīcijas

    • Sieru ražo tikai no pļavās brīvi turētu govju visaugstākās kvalitātes piena, kas rada sieram raksturīgo vasaras pļavas garšu un smaržu.
    • Unikālo garšu rada siera tehnologi no trim valstīm: Lietuvas, ASV un Itālijas.
    • DŽIUGAS ir tikai četras sastāvdaļas: piens, sāls, ieraugs un fermenti, kas nav dzīvnieku izcelsmes.
    • Vienam četrus kilogramus smagam nogatavinātam DŽIUGAS ritulim nepieciešami aptuveni 60 litri piena.
    • Sieram ir tikai dabiska krāsa, bez krāsvielām! Pienu savāc no laimīgām, veselām govīm, kas ganās savā vaļā. Ja piens vākts maijā, siera krāsa ir dzeltenāka; ja augustā – bāli dzeltenīga.

    DŽIUGAS vērtības

    • Bez laktozes un konservantiem. Ja nevar dzert pienu, droši var ēst sieru. Tikai DŽIUGAS paredzētajā unikālajā telpā siers zaudē laktozi.
    • Piemērots veģetāriešiem, jo ražošanā neizmanto dzīvnieku izcelsmes fermentus.
    • Bez konservantiem – siera ražošanā neizmanto papildu piedevas vai krāsvielas. Siera garša, tāpat kā krāsa, ir dabiska.
    • Bagāts ar kalciju un fosforu, kas nepieciešami stipriem kauliem un zobiem.
    • Ar augstu olbaltumvielu saturu. Olbaltumvielas ir būtisks muskuļu būvmateriāls, tās palīdz uzturēt stabilu imūnsistēmas darbību. Pateicoties sadalītajām olbaltumvielām, DŽIUGAS vieglāk un ātrāk uzsūcas, nodrošinot lielisku pašsajūtu un sniedzot enerģiju. 100 grami DŽIUGAS ik dienu jebkura vecuma cilvēkam nodrošinās 20% no nepieciešamās dienas enerģētiskās vērtības.

    Laiks nogaršot!

    • Džiugas Mild – 12 mēnešus nogatavināts siers ar patīkamu piena aromātu un maigu garšu, stingru un viendabīgu tekstūru. Šo sieru var izmantot kā garšvielu dažādu ēdienu gatavošanai, labi sader ar vīnogām, zemenēm, sila ogām. Sevišķi patiks bērniem un jauniešiem, kas meklē daudzveidību.
    • Džiugas Piquant – 18 mēnešus nogatavinātajā vidēja brieduma sierā atklājas intensīva aromātu harmonija un pikanta garša. Ieteicams nogaršot kopā ar žāvētiem augļiem, maizes nūjiņām, pievienot citiem ēdieniem, lai uzlabotu garšu. Sasmalcināts siers ne tikai padara gardākas, bet arī rotā zupas un salātus.
    • Džiugas Delicate – 24 mēnešus nogatavināts cietais siers pārsteigs ar mutē kūstošiem svaiga, pikanta stipras garšas siera gabaliņiem. Siera tekstūra ir ļoti cieta, tajā rotaļīgi izkaisīti balti siera kristāli. Košļājot var dzirdēt to maigo kraukšķēšanu. Tas pierāda, ka siers ir kvalitatīvs un vērtīgs. Šis siers jābauda kopā ar medu, lazdu riekstiem, vīģu ievārījumu. Tas nav ne jāvāra, ne jācep, ne jāliek mērcē – pagatavoto ēdienu vienkārši apkaisa ar siera skaidiņām. Izsmalcināti bagātīgo garšu var baudīt ar tasi kafijas vai smalki sarīvēt un sāls vai piparu vietā pievienot dažādiem ēdieniem.
    • Džiugas Gourmet – 36 mēnešus nogatavināts cietais siers ir brieduma čempions, ar brūngani dzintarainu krāsu un intensīvu, ilgstošu, pikantu garšu – Džiugas leģenda. Lieliska uzkoda dinamiskiem, vitāliem cilvēkiem, piemērots vakara uzkodām un maltītēm. Izmēģiniet arī ekskluzīvu garšas kombināciju – gabaliņu siera kopā ar Indijas riekstu.
    • ! DŽIUGAS jākapā vai jālauž, nevis jāgriež. Šāds pasniegšanas veids vislabāk atklāj katra siera gabaliņa struktūru, krāsu un aromātu. Parasti to lauž ar mandeles formas nazi, cenšoties nolauzt vienmērīgi gar visu gabala malu.

    Trīs DŽIUGAS superspējas

    • Gabaliņš DŽIUGAS viena kumosa lielumā pirms gulētiešanas nenoslogo kuņģi un nodrošina mierīgu miegu.
    • DŽIUGAS ir ideāls tiem, kam vajag ātri iegūt enerģiju, – nogatavinātu sieru organisms absorbē dažu minūšu laikā, savukārt liellopu gaļu – ilgāk nekā divas stundas…
    • DŽIUGAS ir supersiers tiem, kas rūpējas par svaru, – tajā ir par 10% mazāk tauku nekā citos sieros.

    Lietuvas izcilnieks

    DŽIUGAS ir vienīgais Lietuvas siers, kas ieguvis 78 starptautiskas balvas. DŽIUGAS ir Eiropā vienīgais cietais siers, kas trīs gadus pēc kārtas ieguvis izcilu novērtējumu Crystal Taste Award konkursā Beļģijā par labu garšu un kvalitāti. DŽIUGAS saņēmis zelta medaļu Itālijā, Premio Rome konkursā, par siera inovācijām; par novatorisku iepakojumu un garšu augsti novērtēts konkursā SIAL China Ķīnā un International Cheese Awards Nantwich Anglijā; divas zelta medaļas 36 mēnešu sieram un bērnu DŽIUGAS Vācijā, turklāt septiņus gadus pēc kārtas tas ir populārākais produkts Lietuvā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē