• Cik droši un uzticami ir dažāda materiāla telefona vāciņi?

    Reklāmraksts
    3. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Visdažādāko krāsu, dizaina un materiālu telefonu vāciņi pieejami gan viedierīču veikalos, gan speciāli viedierīču aksesuāriem paredzētās tirdzniecības vietās, un pat tirdziņos un amatnieku veikaliņos atrodami īpaša dizaina, stilīgi telefonu vāciņu.

    Un, iespējams, kādam telefona vāciņš kalpo vien kā moderns aksesuārs, taču viedierīču vāciņu pamatfunkcija ir pasargāt telefonu no  dažāda veida bojājumiem.

    Kā izvēlēties savam dzīvesveidam un gaumei piemērotāko telefona vāciņu, – par to šajā rakstā!

     

    Telefona maciņš vai vāciņš, – ar ko atšķiras?

    Jāsaka, ka lielākoties šie divi termini tirdzniecības vietās neatšķiras, taču funkcionalitātes ziņā neliela atšķirība tomēr ir.

    Tāpēc sākotnēji jāsaprot, vai Jūsu vajadzībām pietiks ar vienkāršu telefona vāciņu, kas uzliekams uz telefona aizmugurējās daļas, pasargājot gan sānus, gan aizmugures daļu. Vai tomēr nepieciešams telefona maciņš, kas kalpos gan aizsardzībai, gan kredītkaršu, vizītkaršu un naudas uzglabāšanai, un telefonu pasargās no visām pusēm.

    Telefonu maciņi pieejami arī sporta un aktīva dzīvesveida piekritējiem. Ap roku liekami vai pie jostas stiprināmi maciņi telefoniem būs noderīgs aksesuārs, kas ļaus izbaudīt kustību brīvību gan sporta zālē, gan skrējiena laikā, gan garākās pastaigās vai pārgājienos.

    Ap roku liekami sviedru izturīgi maciņi, kas pasargās telefonu arī no putekļiem, pieejami ar caurspīdīgu apvalku, un, lai gan dizaina ziņā tie ir vienkārši, tomēr pieejami dažādās krāsās, lai savu maciņu varētu pieskaņot, piemēram, sporta tērpam.

    Vīriešiem iecienīti ir pie jostas stiprināmi maciņi, kas, lielākoties, izgatavoti no ādas, bet pieejamas arī mākslīgās ādas un auduma opcijas. Elegants melnas ādas maciņš ne tikai lieliski izskatīsies, bet ļaus droši uzglabāt telefonu, un tas būs vienmēr pa rokai.

    Telefona maciņš, kas izgatavots kā piezīmju grāmatiņa, pasargās telefonu no visām pusēm, papildus mazinot bojājumu vai skrāpējumu riskus, jo aizklāj arī telefona ekrānu.

    Šāda tipa maciņi ļauj papildus uzglabāt arī kredītkartes, naudu utml., un tādēļ ir noderīgi situācijās, kad uz kādu pasākumu nav vēlme ņemt līdzi maku.

    Telefona vāciņi – kādu materiālu izvēlēties?

    Klasiskie ādas maciņi labi kalpos, un pasargās telefonu no skrāpējumiem, taču dizaina ziņā tie ir, vairāk vai mazāk, līdzīgi.

    Silikona vāciņi, kuriem nu jau pieejamas 3d vāciņu opcijas, pieejami plašā krāsu un toņu izvēlē. 3d silikona vāciņi īpaši patiks bērniem, jo to dizains ir ļoti košs un atraktīvs, piemēram, zemenes vai kāda animācijas vai filmu tēla veidolā. Turklāt šīs materiāls mazāk slīdēs rokās, mazinot risku telefonam izslīdēt no rokām.

    TPU materiāla vāciņi materiāla ziņā ir silikona līdzinieki, taču izceļas ar to, ka ir nodilumizturīgāki, kā arī ar lielāku triecienizturību un augstāku triecienabsorbāciju.

    Plastmasa mobilo telefonu vāciņi dizaina ziņā ir ļoti plašā klāstā, taču kalpos īsāku laiku.

    Jāsaka gan, ka katrs telefona ražotājs piedāvā īpaši saviem modeļiem paredzētus mobilo telefonu vāciņus, kas izceļ konkrēto ražotāju un trendu, tādēļ tiem, kam svarīgs šis aspekts, jāizvēlas kāds telefona vāciņš no ražotāja piedāvātā klāsta.

    Eco dzīvesveida piekritējiem arī ir gana plašs klāsts, kas ļauj izvēlēties sev atbilstošāko, – eco āda, korķa materiāls, koks. Īpaši pievilcīgi un oriģināli ir koka telefona vāciņi, kas ir gan izturīgi, gan noteikti piesaistīs citu uzmanību.

    Tekstūras ziņā ļoti interesanti un patīkami taustei ir telefona vāciņi, kas izgatavoti no zamša. Pieejami skaistos toņos, tie, iespējams ātrāk nodils, taču atstāj ļoti sievišķīgu, romantisku iespaidu.

    Kur iegādāties aksesuārus savam telefonam?

    Viennozīmīgi, telefona vāciņi ir noderīgi aksesuāri, kas pasargā no gana dārgas skādes, taču papildu efekts, ko tie sniedz ir tas, ka ar šādu nelielu aksesuāru var paust savu nostāju, attieksmi pret aktuālajiem notikumiem, atainot sava dzīvesveida pozīciju, kā arī vienkārši – vēstīt par savu personību.

    Tāpēc savu telefona vāciņu vai maciņu iesakām iegādāties interneta veikalā 1a.lv, kur telefona vāciņi, maciņi, kā arī aizsargstikliņi un citi aksesuāri ir ļoti plašā klāstā.

    Lai neapjuktu plašajā piedāvājumā iesakām izmantot ērto filtru sistēmu, kas ļaus atlasīt vēlamo cenu kategoriju, ražotāju, materiālu, krāsu u.c.

    Tāpat plašā piedāvājumā arī ražotāju telefonu vāciņi un telefonu maciņi, – Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi u.c.

    Ienāc 1a.lv un izvēlies savus telefona aksesuārus par lieliskām cenām jau tagad!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē