• Ar ko Bioderma ir īpaša?

    Reklāmraksts
    22. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Kas gan izdaiļo mūs vairāk kā starojoša un veselīga āda! Āda ir mūsu vislielākais un pamanāmākais orgāns, kurā atspoguļojas ne tikai mūsu kopējais veselības stāvoklis, bet pat garastāvoklis un emocionālā pašsajūta, tāpēc tai jāsniedz labākais, ko varam dot. 21. gadsimta cilvēku dzīves ritms, bieža pakļautība stresam un klimatiskie apstākļi ietekmē ādas funkcijas, ļoti bieži tai ir nepieciešams atbalsts no malas.

    Ir labi, ja palīdzam ādai ar tādiem līdzekļiem, kuru veidošana balstīta pārbaudītos zinātniskos pētījumos un varam būt droši, ka tā saņem visas nepieciešamās rūpes. Kas ir zīmols Bioderma, ar ko tas ir tik īpašs un kāpēc tā līdzekļus ir izdevīgi iegādāties InternetAptieka.lv – par to lasiet šī raksta turpinājumā!

    Ar ko Bioderma ir īpaša?

    Ja gribam sevi palutināt, kosmētikas un ādas palīdzības līdzekļu netrūkst, tomēr Bioderma ir īpaša, tā atšķiras no masu produkcijas. Šī zīmola pamatā ir divas ļoti būtiskas atziņas:

    • ādai ir jāsaņem viskvalitatīvākā iespējamā palīdzība neatkarīgi no ādas tipa;
    • cilvēks un vide ir nesaraujami saistīti, tāpēc katram produktam un darbībai jābūt atbildīgai.

    Rezultātā veidotā kosmētika ir balstīta zinātnē, ražošanā tiek izmantotas tikai tādas izejvielas, kuru izcelsme ir pilnībā izsekojama un atbilst bioloģiskās efektivitātes un dermatoloģiskās drošības kritērijiem. Ar šādu pieeju tiek ražots katrs Bioderma sejas krēms, serums, šampūns un visi citi produkti. Lai atvieglotu izvēli šie produkti tiek iedalīti pielietojuma grupās – turpinājumā par to sīkāk.

    BACH photography

    Ja āda ir jutīga, jāmeklē Bioderma Sensibio

    Reizēm arī vesela āda var kļūt jutīga – savilkuma sajūta, apsārtums vai cita veida diskomforts var piemeklēt jebkuru. Sensibio ir Bioderma produktu sērija, kas paredzēta tieši šādiem gadījumiem. Šajā grupā pieejami ne tikai nomierinoši krēmi, bet arī, piemēram, Bioderma krēms BB, kurš gan mitrinās, gan radīs samtainu pārklājumu un ādas mirdzumu.

    Kairinātai ādai izmanto Bioderma Atoderm

    Šajā populārajā zīmola līnijā meklējiet sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļus, kas piemēroti gan ļoti sausai, gan sausai vai atopiskai ādai. Mitrinoši, niezi un sausuma sajūtu atvieglojoši līdzekļi pieejami gan sejai un ķermenim, gan lūpām. Šo produktu priekšrocība ir tā, ka tos drīkst izmantot visa ģimene – gan bērni, gan jaunieši un pieaugušie. Domājot par jauniešiem, ja ādai pusaudža vecumā ir izpausmes, kas liek just diskomfortu, tad vajadzētu iepazīties ar jauniešu ādai paredzēto Bioderma Sebium sēriju.

    Prasīgajai pusaudžu ādai – Bioderma Sebium

    Pusaudžu vecumā izskatam tiek pievērsta īpaša uzmanība, ādas taukainība vai pinnes var izraisīt lielu diskomfortu. Bioderma Sebium sērijā atradīsiet krēmus, attīrošus gelus, dermatoloģisku micelāro ūdeni un attīrošu serumu, kas paredzēts tieši šim vecumposmam. Piemēram, Bioderma Sebium Global Cover ne tikai maskē pūtītes, bet arī aizkavē to atkārtošanos, bet krēms Mat Control rūpējas par nogludinošu un matējošu efektu.

    Bioderma Node – galvas ādas palīgs

    Īpaši jutīgajai galvas ādai veidots Bioderma šampūns Node. Piemērots produkts atradīsies gan pieaugušajiem, gan arī bērniem un jauniešiem. Šajā sērijā esošie šampūni aizsargā, saudzē un attīra galvas ādu, speciāls produkts radīts arī niezes nomierināšanai blaugznu cēloņu novēršanai.

    dungthuyvunguyen/pixabay.com

    Kosmētiku izdevīgi iegādāties InternetAptieka.lv

    Meklējot augstāk minētos un jebkurus citus Bioderma līdzekļus ir ļoti ieteicams ielūkoties InternetAptieka.lv piedāvājumā. Šajā e-aptiekā Bioderma līdzekļiem bieži tiek piedāvātas atlaides un izdevīgi nosacījumi, gan populārajā Bioderma Sensibio, gan Bioderma Sebium un Atoderm sērijās, gan arī citiem produktiem. Ja esat Bioderma fans, iespējams atlasīt produktus izvēloties filtru “Lielākā atlaide %” un apskatīt, kuriem produktiem pieejamas akcijas cenas. Ja pirms produkta iegādes vēlaties konsultēties ar farmaceitu, InternetAptieka.lv darba laikā to iespējams izdarīt online čatā, Whatsapp vai telefoniski.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē