• Pharmaceris dermokosmētika biežāk sastopamo ādas problēmu risināšanai

    Reklāmraksts
    11. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Vesela sejas āda ikdienā daudz raižu nesagādā. Tai nepieciešama vien pamata ikdienas attīrīšana, mitrināšana un atbilstošas kosmētikas izvēle pielāgojot to gadalaikam.

    Taču sausas, jutīgas vai problemātiskas ādas kopšanai ir jāpieiet kompleksi. Proti, jāievēro ne tikai pareizu un saudzīgu sejas ādas kopšanas rutīnu, bet jāparūpējas arī par vispārējo organisma veselību, tādējādi izslēdzot dažādu slimību iespējamību, kas var būt ādas problēmu izraisošs faktors.

    Viens no svarīgākajiem etapiem problemātiskas sejas ādas kopšanā ir pareiza attīrošās un kopjošās kosmētikas izvēle. Kādu ikdienas kosmētiku izvēlēties, lai tā ne tikai mazinātu, bet arī efektīvi palīdzētu novērst diskomfortu un defektus, ko izraisa problemātiskas ādas simptomi?

    Ja vēlies uzzināt, ar kādām ādas problēmām visbiežāk saskaras cilvēki ar jutīgu, problemātisku sejas ādu un kā ādas kopšana ar Pharmaceris zīmola produktiem var palīdzēt mazināt jutīgas ādas simptomus, turpini lasīt rakstu!

    Ja āda sagādā raizes

    Āda ir mūsu lielākais orgāns, kas pasargā mūs no apkārtējās vides ietekmes, turklāt tā ļoti ātri signalizē arī par vispārējās veselības problēmām, novājinātu imunitāti un disbalansu iekšējo orgānu darbībā. Regulāri sekojot līdzi savam ādas stāvoklim iespējams jau laikus konstatēt problēmas to sākuma stadijā, līdz ar to palielinot veiksmīgas un efektīvas ārstēšanas gaitu.

    Ja uz ādas tiek pamanīti kādi netipiski, pēkšņi vai aizdomīgi veidojumi, tos nekādā gadījumā nedrīkst atstāt bez ievērības un jāvēršas pie ģimenes ārsta vai dermatologa, savukārt sejas ādas problēmas palīdzēs risināt zinošs ārsts – kosmetologs. Problemātiskai sejas ādai var būt dažādi simptomi un izpausmes:

    • Jutīga sejas āda, kas viegli pakļaujas apkārtējās vides kairinājumam, piemēram, laikapstākļu un temperatūras izmaiņām, UV staru vai ķimikāliju ietekmei, kā rezultātā vērojamas tādas problēmas kā apsārtums, dedzināšanas sajūta, sausi un/vai zvīņojoši ādas laukumi;
    • Kairinājums un nieze var rasties kā alerģiska reakcija uz ādas tipam nepiemērotiem kopšanas līdzekļiem, ikdienas uzturu, kā simptoms dažādam saslimšanām un citos gadījumos;
    • Bieži vērojami iekaisuma procesi un izsitumi (pūtītes, pumpas, akne dažādās stadijās), to iemesli var būt ļoti dažādi, sākot no nepareizas ikdienas sejas ādas attīrīšanas un kopšanas, hormonālām izmaiņām, nepiemērota uztura, neveselīga dzīvesveida piekopšanas, līdz dažādām alerģijām un citām saslimšanām;
    • Izteikti sausa sejas āda, kad ādai ir traucēta dabiskās taukvielas jeb sebuma izstrāde, līdz ar to āda zaudē elastību, tā var kļūt īpaši jutīga, parādās zvīņojoši un/vai plaisājoši ādas laukumi, kas izraisa izteiktu diskomfortu.

    Jāņem vērā, ka ādas problēmu iemesls var būt arī infekcijas vai sēnītes, tāpēc svarīgi atcerēties, ka veicot pašārstēšanos un sev uzstādot diagnozes bez konsultēšanās ar ārstu vai farmaceitu, var būtiski kaitēt savai veselībai, turklāt ārstēšanas process pēcāk var būt daudz komplicētāks.

    Tomēr jebkura no augstāk minētajām pazīmēm var liecināt arī par to, ka ādai ir nepieciešamas īpašas rūpes un visticamāk arī piemēroti sejas ādas kopšanas līdzekļi.

    Kas ir Pharmaceris un kā šī zīmola kosmētika palīdz cīņā ar jutīgas, iekaisīgas sejas ādas problēmām?

    Zīmols Pharmaceris radīts Polijā, taču šobrīd šī zīmola dermokosmētika jau ir pazīstama visā pasaulē. Līdzekļi veidoti balstoties plašos, zinātniskos pētījumos un to efektivitāte ir dermatoloģiski un/vai klīniski pierādīta. 

    Pharmaceris produktiem uzticas gan speciālisti – dermatologi, pediatri un farmaceiti, gan arī ikdienas lietotāji. Pharmaceris ādas kopšanas līdzekļi veidoti tā, lai atvieglotu un mazinātu jutīgas vai problemātiskas sejas ādas simptomus.

    Regulāra šo līdzekļu lietošana var atvieglot jutīgas, sausas ādas radīto diskomfortu, alerģiskas reakcijas, niezi, apsārtumu, iekaisumus un citas problēmas. Pharmaceris sejas krēmi, losjoni, pieniņi un citi produkti tirgū izceļas arī ar izcilu cenas un kvalitātes attiecību. Šī zīmola dermokosmētika pieejama vidēja līmeņa cenu kategorijā, vienlaikus saglabājot augstus kvalitātes standartus un efektīvas aktīvās produktu formulas.

    Turpinājumā par to, kā orientēties Pharmaceris produktu klāstā un kā izvēlēties piemērotākos līdzekļus tieši savas ādas ikdienas kopšanai!

    Pharmaceris serumi, ampulas un krēmi – kā orientēties produkcijā?

    Kā izvēlēties Pharmaceris produktus tieši savas sejas ādas kopšanai? Zīmols piedāvā kopumā 13 produktu grupas, kas iedalītas kategorijās, balstoties uz izplatītākajām problemātiskas ādas izpausmēm un simptomiem, piemēram: sausai ādai, paplašinātiem kapilāriem, aknei, alerģiskai ādai, rozācijai, ādai bērniņa gaidīšanas laikā, galvas ādai u. c. Līdz ar to piemeklēt tieši savām vajadzībām atbilstošākos līdzekļus nebūs grūti. Pirms produktu iegādes var konsultēties arī ar farmaceitu, kas sniegs sīkāku informāciju par produktu piemērotību, lietošanas gaitu un efektu.

    Specifiskas ādas problēmas un Pharmaceris risinājumi

    Lai novērstu vai mazinātu jutīgas, kairinātas ādas radīto diskomfortu, jāmeklē pēc iespējas ātrāks un efektīvāks risinājums. Ar Pharmaceris iespējams rast risinājumu specifiskām ādas problēmām, kas daudziem citiem kosmētikas līdzekļiem nav pa spēkam. Populāri zīmola produkti dažādu ādas problēmu risināšanai:

    • Pharmaceris Calm – Rosalgin apsārtumu mazinošs sejas krēms, kura sastāvā esošais tioprolīna un olīvu lapu ekstrakts nodrošina optimālu sejas ādas mitrināšanu, neitralizē niezi un veicina ādas reģenerāciju;
    • Pharmaceris T-Sebo mitrinošs un nomierinošs sejas krēms ar SPF30 aizsardībai pret UV starojumu, paredzēts ādai ar noslieci uz akni. Šis krēms veicina ādas fizioloģiskās mikrofloras atjaunošanos un spēj pasargāt no jaunu aknes radīto bojājumu riska;
    • Pharmaceris H pretblaugznu šampūns Purin Special noderēs gan blaugznu novēršanai, gan profilaksei. Tas mazina niezi, kairinājumu, blaugznu simptomus, kā arī mazina blaugznu atkārtotu veidošanos.

    Zīmola produktu klāstā ir arī produkti bērnu jutīgās un delikātās ādas kopšanai – losjoni, ķermeņa krēmi un mazgāšanās želejas. Jaunie vecāki īpaši augstu novērtējuši produktu E–Emotopic vannas emulsiju, kas piemērots bērniem no pirmajām dzīves dienām. Emulsijas sastāvā ir kaņepju, rapšu un sojas pupiņu eļļa, Omega 3, 6 un 9 taukskābes un citas vērtīgas vielas, kas stiprina zīdaiņu ādas hidrolipīdu slāni.

    Meklē Pharmaceris dermokosmētiku InternetAptieka.lv!

    Ja tu vai kāds no taviem tuviniekiem ikdienā saskaras ar problemātiskas vai jutīgas ādas problēmām, izmēģini efektīvo un kvalitātīvo Pharmaceris dermokosmētiku. Ienāc InternetAptieka.lv, kur atradīsi vairāk kā 60 dažādus Pharmaceris zīmola produktus – serumi, ampulas, sejas krēmi, losjoni, pieniņi, šampūni un citi produkti gan pieaugušo, gan bērnu ādas kopšanai par draudzīgām cenām!

    Nepieciešama palīdzība produkta izvēlē? Izmanto iespēju un sazinies ar atsaucīgajiem InternetAptieka.lv farmaceitiem attālināti – telefoniski, Whatsapp platformā vai InternetAptieka.lv online čatā! Patīkams bonuss – bezmaksas piegāde visā Latvijā neatkarīgi no pasūtījuma vērtības.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē