• Vai dievticīgajai Elīnai Didrihsonei manikīrs kļuvis svarīgāks par bērēm?

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna Didrihsone
    Foto: Instagram
    Elīna Didrihsone
    27. janvārī vietnē Instagram topošā fitnesa trenere Justīne Peteropša dalījās ar savas vecmāmiņas zaudējumu – tiesa, šo smago periodu vēl apgrūtinošāku radīja uzņēmējas Elīnas Didrihsones rīcība.

    «25. janvārī aizgāja ļoti svarīgs cilvēks mūsu ģimenei – vecmāmiņa. Viņa nodzīvoja ilgu un skaistu mūžu, izdarīja daudz. Es neesmu tāds cilvēks, kurš rādīs pirkstus un teiks sliktas lietas par otru, jo man tas liekas nepareizi. Šī varbūt arī nav vieta, kur līst, jo tā nav mana situācija. Tā ir māsas, bet viņa ir mana ģimene.

    Stāsts ir par visiem zināmo Elīnu Didrihsoni. Viņa nāk pie manas māsas [uz skaistumkopšanas procedūrām] jau diezgan ilgu laiku. Internetā ļoti daudz runā par Dievu un to, cik ļoti visam tam tic.

    Pienāk šāds brīdis, kad viņai pazīstamam cilvēkam nomirst ģimenes loceklis, taču nespēj pat izteikt līdzjūtību.

    Mana māsa viņu [Elīnu Didrihsoni] nevarēja pieņemt, jo bija jādodas uz bērēm, taču saņemtā atbilde ir fenomenāla. Esmu bez vārdiem. Nezinu, ko teikt.»

    Saņēmusi uzmundrinošus vārdus no saviem sekotājiem, Justīne Peteropša uzzināja, ka arī citas sievietes reiz iekūlušās līdzīgā situācijā. «Šī nav pirmā reize, kad Elīna šādi izrīkojusies pret cilvēkiem, kurus zina un ar kuriem strādājusi kopā. Ielikšu dažas ziņas – tās man uzrakstīja pāris meitenes, kas agrāk ar Elīnu bija kolēģes. Neatklāšu meiteņu identitāti, lai informācija paliktu privāta.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē