• Modes dāma Liene Stūraine tuksnesī saķer kovidu: Neviens par to nestāsta!

    Sabiedrība
    Evija Kalnbērza
    16. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Inficēties ar koronavīrusu var visneiedomājamākajās vietās – pat tuksnesī! Par to nupat pārliecinājusies juriste un modes eksperte, kas ar dzīvesbiedru kopš decembra uzturas Apvienotajos Arābu Emirātos.

    Juriste Liene Stūraine ar dzīvesdraugu decembrī nolēma izbaudīt vasaru ziemā un kādu laiku padzīvot Apvienotajos Arābu Emirātos. «Pirms jaunā gada pieejamā informācija vēstīja, ka Dubaija ir drošākā vieta, kur pandēmijas laikā uzturēties. Tieši tagad šeit ir slimības uzliesmojums, bet neviens par to nestāsta,» PDz saka Liene, kura svešumā inficējusies ar koronavīrusu.

    «Neviens nevar zināt, kur tas notiks… Mēs nekur lieki negājām – klubus neapmeklējām, sabiedrisko transportu neizmantojām, visu laiku staigājām maskās.» Viss sācies ļoti strauji – izklaides braucienā uz tuksnesi, kur bija jānakšņo teltīs.

    «Guļot jutu, ka man sākas drudzis. Zvanīju savam ģimenes ārstam uz Latviju, un viņš man ieteica vienkārši nedēļu padzert ūdeni… Laikam domāja, ka viss pats no sevis pāries,» atceras Liene.

    «Uzskatu, ka tā vienkārši ir graujoša attieksme… Sapratu, ka jāmeklē palīdzība uz vietas, un devos uz slimnīcu. Man izrakstīja antibiotikas un uztaisīja rentgenu, kur jau bija redzams, ka plaušas ir bojātas. Ieteica ar oksimetru mērīt skābekli un piekodināja – ja ir zem normas, lai braucu uz slimnīcu, kas atrodas 100 kilometru no pilsētas,» atceras Liene.

    Vīrusu saķēris arī viņas dzīvesbiedrs, taču izslimojis to vieglā formā.

    Kāpēc slimošanas sākumu viņa atceras ar šausmām - lasi jaunākajā Privātās Dzīves numurā!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē