• Kā Maestro Raimonda Paula mazmeita Monika gatavojas kāzām?

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    5. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Maestro Raimonda Paula mazmeita jau sākusi gatavoties kāzām ar ASV satikto un iemīlēto filmu producentu.

    Monika Ivonna ar Maiklu ir kopā jau pusotru gadu. «Maikls ir armēnis, dzimis Losandželosā. Iepazināmies augstskolā. Viņš kino pasaulē ienāca ļoti agri – desmit gadu vecumā sāka filmēt, astoņpadsmit gados par milzīgu naudu pārdeva scenāriju Fox studijai, iekļuva Writers Guild of America. (..) Maikls ir ļoti talantīgs. Sākumā jau to vēl nesaproti – pirmajā randiņā, otrajā… Jā, redzēju, ka labs puisis, bet… Viņš bija neatlaidīgs,» intervijā žurnālam Santa par iepazīšanos ar savu mīļoto vīrieti Maiklu Eloianu stāsta Monika Ivonna Pedersena.

    Viņa piebilst: «Man bija 23 gadi, kad negaidīti satiku Maiklu. Un izskatās, ka drīz precēsimies.» Jauniete atzīst, ka pirms kāzām gan noteikti izdarīs vienu lietu – iepazīstinās Maiklu ar savu krusttēvu Krievijas komponistu Igoru Krutoju. «Viņiem abiem dzimšanas diena ir vienā datumā – 29. jūlijā,» tā Monika Ivonna.

    Paula mazmeitai jau ir skaidrs arī kāzu scenārijs: «Kāzas vēlos svinēt Latvijā. Gribu, lai būtu gan latviešu, gan armēņu tradīcijas. Viņiem viena ir īpaši interesanta – līgava liek uz pleca lavaša maizi, kāds viņai pasniedz karotē medu, viņa to paņem, tad nokož lavašu. Jauki tā saplūdināt divas kultūras! Mana mamma taču precējās ar kādu, kurš nav no Latvijas. Arī opaps Lanu atveda no Ukrainas.»

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē