• Subaru Outback

    Klubs auto tests 2023
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    1. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts

    Outback ir viens no leģendārākajiem Subaru modeļiem. Simetrisko pilnpiedziņu, uzticamību un paaugstināto klīrensu novērtējuši braucēji visā pasaulē, praktiskajam universālim kļūstot par labu izvēli tiem, kuri ­ikdienā nevēlas uztraukties par ceļu stāvokli vai laikapstākļiem – Outback tam būs gatavs. Jaunākajā paaudzē apvienota gan drošība, gan komforts, padarot to par daudzpusīgu izvēli ģimenēm un ­piedzīvojumu meklētājiem.

    Testēja Mihails Peščinskis, būvniecības projekta vadītājs:

    Negaidīti pozitīvi iespaidi! Līdz šim nebiju izskatījis Subaru kā potenciālo pirkumu, bet šis testa brauciens radīja ļoti patīkamas sajūtas. Ļoti stabils pilnpiedziņas auto, un šo visu četru riteņu piedziņu patiesi var just. Drošība automašīnā man ir ļoti svarīga. Subaru rada sajūtu, ka asfalts šim auto ir pārāk mazs izaicinājums – rodas vēlme vienkārši iebraukt bezceļā pa taisno.

    Šis ir auto cilvēkam, kuram ir svarīga stabilitāte un apziņa, ka, pieceļoties no rīta, auto būs gatavs pilnīgi visiem apstākļiem, vai ārā ir sniegs, krusa vai tornado. Subaru Outback tiks cauri visam!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē