Maigais vasaras sautējums

Dārzeņu sautējumi
25. marts, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Vasaras sautējums recepte
Vasaras sautējums recepte
Jaunie dārzeņi ir īsta vasaras delikatese – tos jāsteidz baudīt, kamēr vien iespējams, jo rudenī novāktās dārza veltes vairs nebūs ar tik maigu un izsmalcinātu garšu!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

SVARĪGI!

  • Dārzeņus nedrīkst pārvārīt – tiem nav jābūt izjukušiem, bet gan pamanāmiem un kraukšķīgiem.
  • Milti noteikti nepieciešami, ja sautējumam izmanto ļoti sulīgus kāpostus (tādi tie ir, kad jauni un tikko nogriezti). Pretējā gadījumā sautējums vairāk atgādinās zupu.
  • Lai sautējumam pievienotie milti nesaliptu, tos vispirms var apcept vai uzkaisīt ēdienam tāpat kā sāli.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+