Mīdijas ar kokospienu Taizemes gaumē

Jūras veltes
Santa
Santa
Laura Dumbere
16. septembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Ēdiens līdzinās Tom Kha zupai, buljons ir pasakains, jo mīdijas tam piešķir papildu garšu.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Augstas
Kopējais laiks
30m

Dziļajā pannā uzkarsē eļļu, pievieno sagrieztus sīpolus un ķiplokus, sautē pāris minūtes uz lēnas uguns.

Pievieno plānos salmiņos sagrieztu ingveru, citronzāli, laima sulu un miziņu, sāli. Minūti pasautē.

Pievieno kokospienu un uzvāra.

Pieliek mīdijas, tomātus un čili pipara ripiņas, aizvāko un sautē uz lēnas uguns, līdz mīdijas atvērušās.

Papildina ar sāli vai laima sulu pēc garšas.

Pasniedz bļodiņās ar sagrieztiem koriandra zaļumiem.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

Klubs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Santa+