Mīdijas ar kokospienu Taizemes gaumē

Ēdiens līdzinās Tom Kha zupai, buljons ir pasakains, jo mīdijas tam piešķir papildu garšu.
Jūras veltes
Žurnāls Santa
Laura Dumbere
16. septembris

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Augstas
Kopējais laiks
30m

Dziļajā pannā uzkarsē eļļu, pievieno sagrieztus sīpolus un ķiplokus, sautē pāris minūtes uz lēnas uguns.

Pievieno plānos salmiņos sagrieztu ingveru, citronzāli, laima sulu un miziņu, sāli. Minūti pasautē.

Pievieno kokospienu un uzvāra.

Pieliek mīdijas, tomātus un čili pipara ripiņas, aizvāko un sautē uz lēnas uguns, līdz mīdijas atvērušās.

Papildina ar sāli vai laima sulu pēc garšas.

Pasniedz bļodiņās ar sagrieztiem koriandra zaļumiem.

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs