Burkānu čatnijs ar dzērvenēm

Receptes
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
17. oktobris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Burkānu čatnijs ar dzērvenēm recepte
Burkānu čatnijs ar dzērvenēm recepte
Pikanta piedeva pie gaļas, zivs vai siera. Īpasi piestāves Kamambēram un Brī.
Sarežģītība
Zema
Personas
1 litrs
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m

Pagatavot pikantu piedevu gaļas ēdieniem, sieram vai zivij ir pavisam vienkārši. Šajā receptē lasi, kā top burkānu čatnijs ar dzērvenēm, kuru papildina čili pipara asums, kanēļa un krustnagliņu aromāts, apelsīna saldums.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+