Burkānu čatnijs ar dzērvenēm

Piedevas
17. oktobris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Burkānu čatnijs ar dzērvenēm recepte
Pikanta piedeva pie gaļas, zivs vai siera. Īpasi piestāves Kamambēram un Brī.
Sarežģītība
Zema
Personas
1 litrs
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m

Pagatavot pikantu piedevu gaļas ēdieniem, sieram vai zivij ir pavisam vienkārši. Šajā receptē lasi, kā top burkānu čatnijs ar dzērvenēm, kuru papildina čili pipara asums, kanēļa un krustnagliņu aromāts, apelsīna saldums.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs