• Dzērveņu drumstalu deserts ar saldējumu

    Deserti
    Daina Lapiņa
    18. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dzērveņu drumstalu deserts ar saldējumu
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Dzērveņu drumstalu deserts ar saldējumu
    Kraukšķīgs un sulīgs, skābens un salds, karsts un vēss – šis ir ideāls un viegli pagatavojams deserts ģimenes svētkiem. Tā pagatavošana neprasa daudz pūļu, taču rezulāts vienaldzīgos neatstās!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    55m
    Kopējais laiks
    1st 10m

     

    • Pannā ar biezu dibenu ielej eļļu, iekšā liek dzērvenes, sajauktas ar cukuru, cieti, rīvētu apelsīna miziņu un sulu.
    • Sajauc miltus, auzu pārslas, cukuru, sāli un muskatriekstu, liek klāt gabaliņos sagrieztu aukstu sviestu un visu saberž drumstalās.
    • Iemaisa mandeļu skaidiņas un pārber dzērvenēm pannā.
    • Liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 50–55 minūtes, līdz dzērvenes gar pannas malām burbuļo un virsa ir apcepusies zeltaina.
    • Pasniedz ar saldējumu.

     

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē