• Rupjmaizes un ābolu sacepums ar dzērvenēm

    Garšos arī bērniem
    Ieva
    Ieva
    25. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rupjmaizes un ābolu sacepums ar dzērvenēm
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Rupjmaizes un ābolu sacepums ar dzērvenēm
    Foršs, latvisks un, galvenais, viegli pagatavojams deserts, kas vienlīdz labi iederēsies kā svētku galdā, tā arī gluži vienkāršā vakarā, kad kārojas ko gardu. Garšos lieliski arī ar saldējumu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    50m
    Kopējais laiks
    1st 10m
    3 vērtējumi
    5/5

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē