• Šobrīd

    weather img

    Rīga -16°C

    Tavs uzticamais atbalsts

    Rupjmaizes un ābolu sacepums ar dzērvenēm

    Garšos arī bērniem
    Ieva
    Ieva
    25. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rupjmaizes un ābolu sacepums ar dzērvenēm
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Rupjmaizes un ābolu sacepums ar dzērvenēm
    Foršs, latvisks un, galvenais, viegli pagatavojams deserts, kas vienlīdz labi iederēsies kā svētku galdā, tā arī gluži vienkāršā vakarā, kad kārojas ko gardu. Garšos lieliski arī ar saldējumu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    50m
    Kopējais laiks
    1st 10m
    2 vērtējumi
    5/5

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+