• Šobrīd

    weather img

    Rīga +6°C

    Imunitāte ir tik svarīga

    Truša sautējums

    Gaļas ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    20. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Aizvien biežāk dzirdami jūsmīgi uztura speciālistu izteikumi par truša gaļu. Garšas ziņā maiga, daži pat saka – saldena, tā ir saudzīga arī mūsu veselībai: truša gaļā ir ievērojami mazāk holesterīna nekā, piemēram, liellopa un cūkas gaļā. Tajā ir divreiz mazāk kaloriju nekā cūkgaļā (un, starp citu, arī mazāk nekā tītara, teļa un vistas gaļā). Salīdzinājumā ar citu lopiņu gaļu trusī ir arī vismazāk tauku, toties visvairāk olbaltumvielu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Sautēto trusi var pasniegt, pārlietu ar ogu un vīna mērci. To pagatavo šādi: pāris saujām iecienītāko ogu (atkaulotu ķiršu, upeņu, aveņu, ērkšķogu vai citu) pievieno puspudeli sarkanvīna, cukuru, medu, sāli un piparus. Uz lēnas uguns vāra, līdz trešdaļa ­iztvaikojusi.

     

    Veselība - Stiprini imunitāti!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+