Cepta zivs ar fenheli

20. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cepta zivs ar fenheli
Cepta zivs ar fenheli
Fenhelis mūsu ēdienkartē ienāk pavisam lēnām, toties nepamatoti, jo tas ir tik vērtīgs mūsu veselībai. Tas satur ļoti daudz C vitamīna, ir bagāts ar E vitamīnu, betakarotīnu, magniju, kāliju, kalciju un dzelzi. Fenheli var ēst zaļu, pievienot sautējumiem, sacepumiem, zupām, gaļas un zivju ēdieniem.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas

 

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+