Sulīgā liellopa fileja garšaugos

Gaļas ēdieni
9. jūlijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Liellopa fileja garšaugos recepte
Brīžiem, kad ir vēlme paēst ārā garšīgi un skaisti, taču nepavadot ilgu laiku pie plīts.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st

1. Iesākumā saberžu svaigu timiānu, rozmarīnu, ķiplokus, piparus – piestā vai tāpat bļodiņā, kas nu kurā brīdī ir pie rokas. Garšaugiem jābūt krietnam saišķītim!
2. Gaļas gabalu ierīvēju ar saberzto garšaugu un piparu maisījumu un atstāju uz pusi dienas vai – labāk – uz veselu dienu.  
3. Pirms grilēšanas gaļu sagriežu šķēlēs – aptuveni 2 cm biezumā. 
4. Katru šķēli no abām pusēm ieziežu ar eļļas un balzametiķa maisījumu un lieku uz grila. 
5. Tālākais jau gaumes jautājums, cik pamatīgi izceptu gaļu vēlaties, galvenais – nepārcept! 

 

Ņem vērā: Svarīgs noteikums, lai gaļa nekļūtu sausa, – nekaisīt to ar sāli pirms cepšanas! Sāli uzkaisa tikai pasās beigās, kad gabals jau noņemts no uguns!

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs