• Portāla sadaļas «Ieva» visvairāk lasītie raksti 2022. gadā

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    31. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības ŽURNĀLS SANTA arhīva
    Gada nogalē piedāvājam iepazīties ar pieciem 2022. gadā visvairāk lasītajiem rakstiem, kas publicēti portāla «Santa.lv» sadaļā «Ieva».

    1. Dzīvesprieks un košās krāsas, kas Elitai Patmalniecei ir visapkārt, mijas ar skumjām. «Katrā laimē ir kāda nelaime, un katrā nelaimē ir arī laime,» saka Elita. Visa viņas dzīve bijusi kā zebras mugura, kurā baltās svītras mijas ar melnajām. Bet Elita nesūdzas. Un arī mūziķa un dzīvesbiedra Jāņa Groduma nāvē saskata ko labu – viņa ir pateicīga, ka šāda pieredze viņas dzīvē vispār bijusi.


    2. Tie ir tikai divi gadi, bet liekas, ka Ieva izgājusi ļoti, ļoti garu ceļu kopš 2019. gada, kad augustā piepeši aizgāja viņas Sandro, bet 21. decembra naktī no balkona nokritis tika atrasts septiņpadsmitgadīgais Arturs. Vispirms viņa gribēja visu atstāt, atteikties no iepriekšējās dzīves un doties klosterī.


    3. Iespējams, lielāko daļu no mums šobrīd šausta jautājumi par nākotni. Darām mazāko, kas ir mūsu spēkos – ziedojam, protestējam un lūdzam par to, lai miers virs zemes iestātos. Šis ir īstais brīdis, lai uzrunātu Vairu Vīķi-Freibergu – sievieti, kas ieguldījusi nenovērtējamu darbu, lai Latvija atrastos un nostiprinātu savas pozīcijas brīvās pasaules pusē.


    4. Ilze Elizabete Romančenko ir Liepājas skolotāja, par kuru uzzināja visa Latvija, – audzēkne viņu sadūra ar astoņiem dūrieniem, nazim skarot plaušas. Diena, kad runājam, Liepājā ir saules pielieta, debesis un jūra – dzidri zilas. Ilze veras tālumā, kur jūra satiekas ar debesīm. Balss ir noteikta, tikai brīžiem tā ietrīcas, aizlūst, un Ilze raud.


    5. 10. maijā par godu Patrishas jaunajam singlam «Es varēju būt tā» dziedātāja viesojās Radio Star FM rīta šovā «Zoopasta», ļaujot klausītājiem baudīt dziesmas pirmatskaņojumu. Diemžēl jaunās mākslinieces prieks ētera laikā neplānoti mijās ar asarām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē