Ilze KlapereIedvesmojošs stāsts«Ārste man pateica, ka rudens lapas es nesagaidīšot…» Siguldietes Sarmītes Elstas stāsts
Sandra EglīteLasāmgabalsViltus amatieri, salauzti likteņi un emocijas – atskatāmies ziemas olimpisko spēļu vēsturē
Inita SilaLasāmgabalsSpožākā nakts, iekārotākais vīrietis un lielākie skandāli. Oskaru pasniegšanas ceremonijas aizkulises
Dita BergmaneErotiskie stāstiMākslīgais intelekts neiebilst un nepagurst. Martas bīstamā dēka ar bezmiesas mīļāko
Inita SilaDzīvesstāsts«Piedod, mammu, rekords ir manējais!» Ieva Cederštrēma-Volfa par meitas triumfu un sporta patieso cenu
Inita SilaAtmiņu stāstsKārļa Bardeļa mamma Sandra: Kad uzzinājām diagnozi, domāju – dēlam ir sargeņģelis, viss būs kārtībā…
Aiva KaneponeCeļojumiZīda sapņi un pasaulē dārgākais deserts no bezdelīgu siekalām. Vjetnamas ceļojuma piezīmes
Erkils KoltsSekss un attiecības«Tu tā nekad nedari!» Serbu brunču mednieka valdzināšanas noslēpumi un lielākā neveiksme
Aiva KaneponeLasāmgabals«Man nav atbilžu. Tikai jautājumi.» Juris Evertovskis par dzīvi bez Annas un mazās Luīzes