• «Divi puikas turēja, cits spēra pa vēderu.» Mamma dalās sāpīgā pārdzīvojumā

    Bērni
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook/Canva
    Līga Ende-Griķe platformā «Facebook» dalījusies pieredzē, kurā atklāj, kā viņas 1.klases skolēns Kārlis cietis no vienaudžu nežēlības.

    Māmiņa raksta: «Mans jaunākais dēliņš mācās 1 klasē, viņa labsirdība ir vārdos neaprakstāma, tā ir jāizjūt. Tik tie dīvainie rīti, man liek nedaudz aizdomāties, jo no rītiem sāp galva, sāp vēderiņš, ir slikti, un salicis rociņas, kā Dievu lūdz: «Mamm, vai varu šodien neiet uz skolu? Es ļooooti Tev lūdzu!!!» Mana sirds sažņaudzas, kad asarām acīs bērns Tevi lūdz, it kā es vēlētos viņu pakļaut kaut kam ļoti sliktam. Es atbildu «Mīļum, tā ir skola, un Tu nedrīksti kavēt mācības, Tev ir jāiet!» Kaut iekšēji mana sirds dreb, bet es izliekos stipra un atkārtoju: «Ir jāiet uz skolu!» Bet viņš turpina turēt rociņas un asarām acīs Tevi lūdz…. Kādēļ???

    Bet, tad vienu dienu braucot mājās viņš man stāsta: «Mamm, šodien divi puikas, kuri mācās citā pirmajā klasē mani turēja, bet cits spēra pa vēderu», es apstulbu un mana sirds kliedza. Nopietni??? Viņš man atbild: «Jā, bet man tik ļoti nemaz nesāpēja.» Vēlāk uzzināju, ka viņu esot aizstāvējuši klases biedri, un skolotājai arī izstāstījuši par šo atgadījumu. Zinot Kārli, viņš pats protams noklusētu. Un šis nav bijis vienīgais gadījums.»

    Ar ierakstu dalījušies vairāki tūkstoši cilvēku. Komentāros savās līdzīgās pieredzēs dalās arī citi vecāki.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē