• Mikam Galvanovskim pēc koncerta metusies virsū fane: Viņa gribēja mani apēst!

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Digitālā satura veidotāja Katrīne Vasiļevska raidījumā Slavenības. Bez filtra ir devusies uz Mika Galvanovska koncertu, kur aizskatuvē satiek ne tikai pašu pasākuma vaininieku, bet arī vairākus Latvijā atpazīstamus koncerta apmeklētājus.

    Mika mūzikas dzīve ir gana vētraina – ir bijuši ne tikai neaizmirstami randiņi ar meitenēm, bet arī kādas fanes ļoti provokatīvs izgājiens.

    «Man ir viens stāsts, pēc kura es vairs neveidoju tik ļoti milzīgus acu kontaktus. Es, protams, paskatos un dažreiz ievērtēju fanes. Man bija 18 gadi, uzstājos klubā Just, spēlēju kaverversijas. Pamanīju, ka viena riktīgi skaista meitene skatās uz mani. Es paskatījos arī uz viņu, pasmaidīju.

    Varēja redzēt, ka viņa vienkārši grib apēst mani. Man tas patika, ir forši! Tad es domāju – ak tad tā ir spēlēt uz skatuves. Es beidzu koncertu, paņēmu ģitāru no aizskatuves un eju ārā. Un viņa tur mani gaida. Viņa man pienāk klāt un saka «Mik, tas bija lieliski».

    Es domāju, ka viņa gribēs mani samīļot, bet tā vietā viņa pieliecas un nolaiza man kaklu visā tā garumā! Es pamatīgi apstulbu un vienkārši aizgāju prom. Tāpēc tagad esmu krietni uzmanīgāks ar skatieniem. Nekad nevar zināt, pie kā tas novedīs!» stāsta Miks.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē