• TOP 5 visvairāk lasītie raksti 2022. gadā portāla sadaļā «Mans Mazais»

    Mans Mazais
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Gada nogalē piedāvājam iepazīties ar pieciem 2022. gadā visvairāk lasītajiem rakstiem, kas publicēti portāla «Santa.lv» sadaļā «Mans Mazais».

    TOP 1

    Pārsteidzoši, bet intervija ar mākslinieci un stilisti Agnesi Kauperi, kas publicēta 2019. gada augustā vēl arvien ieņem pirmo vietu meklētāko rakstu sarakstā portāla «Santa.lv» sadaļā «Mans Mazais».
    «Mēs visādā ziņā ar Renāru esam pretstati: es bieži esmu pārāk tieša, savukārt viņš – pārāk diplomātisks. Bet savā starpā mums ir ļoti liela cieņa un mīlestība,» saka Agnese Kaupere intervijā žurnālam «Santa». Lielākā daļa viņu zina kā mūziķa Renāra Kaupera sievu, taču Agnese ar to īsti nav mierā.

    TOP 2

    Vārds ir maģiska dāvana, kuru vecāki iedod savam jaunpiedzimušajam līdzi dzīvē. Ja gadās skanīgs, bet tukšs vārds, valkātājam tas jāpiepilda pašam, teic valodniece un folkloras pētniece Janīna Kursīte.

    TOP 3

    Ja pie gaidītā bērniņa neizdodas tikt uzreiz, tad pāris nereti sāk uztraukties. Lai gan, ja pārim ir regulāras dzimumattiecības un netiek lietoti kontracepcijas līdzekļi, ir tikai normāli, ja bērniņš piesakās gada laikā. Tiesa, pēc ekspertu domām, auglīgo dienu noteikšana pārim var nākt tikai par labu! 

    TOP 4 

    Mīklu minēšana ir viens no veidiem, kā attīstīt bērnam un trenēt arī pašiem savu iztēli, radošumu un loģisko domāšanu. Turklāt ar latviešu tautas mīklu palīdzību var bagātināt arī vārdu krājumu.

    TOP 5

    Kas vēl bez pozitīva grūtniecības testa liecina, ka sievietes varētu būt stāvoklī?

    Izlasi arī:


    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē