• Latvijā radīti veselīgie produkti, kuru sastāvā ir 100% ogas un augļi

    Reklāmraksts
    25. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Veselīga uztura pamatprincipi ir dažādība, sabalansētība, mērenība. Veselīgs uzturs piegādā cilvēkam enerģiju un uzturvielas tādā daudzumā, lai apmierinātu vesela cilvēka vajadzības konkrētajos darba, vides un dzīves apstākļos. Mūsdienās aizvien vairāk cilvēku sāk domāt par savas veselības un dzīves kvalitātes uzlabošanu, kā arī par savu fizisko, garīgo un sociālo labklājību. Daudz vairāk tiek pievērsta uzmanība tam, lai pārtika, kuru lietojam uzturā, veicinātu gan fizisko, gan mentālo labsajūtu. Lai uzturs būtu pilnvērtīgs, sabalansēts un vitamīniem, uzturvielām bagāts.

    Veselīgo produkcijas līniju, kurā tiek ietverti Veselīgie enerģijas batoniņi, Veselīgie augļu un ogu cepumi, kā arī Veselīgie sīrupi, ir radījis Latvijas uzņēmums LĀČI. Šie produkti tiek ražoti no rūpīgi atlasītām un augstvērtīgām izejvielām, kas ir bagātas ar vitamīniem un organismam tik ļoti nepieciešamām uzturvielām.

    Veselīgie batoniņi – dienu sākot un pavadot

    100% dabīgie enerģijas batoniņi dos spēku, enerģiju un mundrumu dienu sākot un pavadot. Piedāvājumā ir divu veidu enerģijas batoniņi – Cidoniju-aveņu un Sausseržu- plūmju batoniņi. Ikkatrā kumosā ir jūtamas un baudāmas burvīgas ogu un augļu garšu saspēles. Šīs uzkodas ir ne vien garšīgas, bet arī veselīgas.

    Cidoniju-aveņu enerģijas batoniņš ir ar kalogēnu, kas palīdz uzturēt veselu locītavu darbību, ādas elastību, mazinot tās novecošanās pazīmes, kā arī matu un nagu veselību. Tas ir arī nozīmīgs Omega3 taukskābju avots, satur daudz šķiedrvielas, nesatur glutēnu.

    Arī Sausseržu- plūmju enerģijas batoniņš ir ar kalogēnu. Svarīgi, ka šajā uzkodā ir daudz proteīna. Proteīns jeb olbaltumvielas ir vitāli nepieciešamas teju visiem cilvēka dzīvības uzturēšanas procesiem, tāpēc sabalansēta uztura pamatā ir pietiekams olbaltumvielu daudzums, it sevišķi svarīgi tas ir tiem, kuri regulāri sporto. Arī šis batoniņš satur daudz šķiedrvielu un ir bez glutēna.

    Gardā uzkoda būs piemērota ikvienam – gan pieaugušajiem un bērniem, gan sportistiem un veselīga dzīvesveida piekritējiem, gan topošajām un jaunajām māmiņām, kā arī cilvēkiem, kam ir glutēna nepanesamība.

    Veselīgie cepumi – vegāniski, vērtīgi, garšīgi

    100% augļu-ogu cepumi ir lielisks našķis ikvienam dzīves mirklim – ne tikai brīvdienās un svētkos, bet arī ikdienas gaitās. Šie cepumi ir unikāli, kuru sastāvā 100% ir tikai augļi un ogas. Bez pievienota cukura, bez miltiem un olām, bez E-vielām un krāsvielām, bez glutēna. Cepumi ir nozīmīgs šķiedrvielu avots un satur kā šķīstošās, tā arī nešķīstošās šķiedras, tai skaitā dabīgo pektīnu. Šis ir VEGAN (vegānisks) produkts, kas būs piemērots vegāniem un veģetāriešiem.

    Piedāvājumā ir trīs veidu Veselīgie cepumi: Ābolu-banānu, Ābolu-aveņu un Zemeņu-ananasu cepumi. Šie cepumi ir gatavoti pēc īpašas tehnoloģijas, gala rezultātā tie ir viegli, gaisīgi un mutē kūstoši. Ikkatrā kumosā ir jūtams patīkams skābuma un salduma balanss.

    Gluži tāpat kā Veselīgie batoniņi, arī šie cepumi ir piemēroti ikvienam, kurš piekopj veselīgu dzīvesveidu, sportistiem, cilvēkiem, kuri nevar lietot uzturā miltus un olas. Izcils produkts, ko likt uz kārā zoba!

    Veselīgie sīrupi – enerģijas lādiņš un pilnvērtīgs vitamīnu avots

    Ogu sīrupi ir ar samazinātu cukura daudzumu, jo līdz 89% saldumu tiem piešķir dabīgie ogu cukuri – fruktoze un glikoze. Radīti pēc īpaši saudzīgas tehnoloģijas, tie saglabā dabas dāvāto ogu vērtību un garšu. Garša ir ar izteiktām ogu niansēm, koncentrēta un spēcīga, tāpēc pievieno to pavisam nedaudz pie dzērieniem un kulinārijas izstrādājumiem, lai iegūtu un sajustu ogu kvalitatīvās garšas īpašības.

    Mūsu radošie ieteikumi un priekšlikumi, ko darīt ar LĀČU Veselīgo ogu sīrupu:

    • Pagatavo karstus vai aukstus dzērienus;
    • Pievieno klāt saldējuma kokteiļiem;
    • Bagātini tējas vai kafijas garšu;
    • Pievieno ķīseļiem, desertiem, želejām un citiem gardumiem;
    • Papildini kulinārijas un konditorejas gardumus.

    100% dabīgais ogu sīrups ir lieliska alternatīva gāzētajiem un sulas dzērieniem, ļoti garšo gan bērniem, gan pieaugušajiem, ir patiesi gards un veselīgs.

    Visplašākais produkcijas klāsts ir visos LĀČU veikalos, izvēlies tuvāko veikalu šeit: https://laci.lv/lv/kontakti/.

    Ērti pasūtījumus veikt ir LĀČU internetveikalā: www.laci.lv. Iegādāto produkciju nogādāsim līdz Tavām namdurvīm vai tuvāko Lāču veikalu.

    Vēlam stipru veselību, daudz enerģijas, spēka un izturības – pa īstam un no sirds!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē