• Reperis Machine Gun Kelly līksmi svin dzimšanas dienu ar bijušo līgavu

    Slavenības
    Estere Jansone
    25. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/MGK
    Amerikāņu reperis Machine Gun Kelly aizvadījis vētrainu 34. gadu dzimšanas dienas ballīti. Viņš galdā cēlis neparastu, melnu torti ar kristāliem un savu portreta atveidojumu zīmējumā, bet viesos uzaicinājis mūziķi Post Malone un bijušo līgavu Meganu Foksu.

    Pirmdien amerikāņu reperis uzrīkojis sev neaizmirstamu dzimšanas dienas ballīti, uz kuru bija uzaicinājis pašus tuvākos draugus. Visiem par brīnumu, uzaicināto draugu vidū bijusi aktrise Megana Foksa, ar kuru reperis nupat izšķīries. Iepriekš pāris bijis kopā teju četru gadus, no kuriem divus pāris posās kāzām. Tomēr pirms mēneša abu savienība pajuka. Abi izdzēsa kopīgās fotogrāfijas no sociālajiem tīkliem, savukārt pati Foksa medijiem paskaidroja, ka abi mīlnieki nu dzīvo atsevišķi.

    Lai arī ārvalstu medijos plaši izskanēja ziņas, ka Foksa un reperis Machine Gun Kelly jeb īstajā vārdā Kolsons Beikers esot bijis pārītis, kas regulāri risina konfliktus ar skandālu palīdzību, nupat publiskotās fotogrāfijas liecina, ka abi kara cirvi ir norakuši un spēj kopīgi pavadīt laiku kā draugi. Iepriekš Foksa apgalvoja, ka viņas mīļotais mūziķis ir viņas «dvīņu liesmiņa» – arī pēc šķiršanās kādā raidierakstā Foksa norādījusi, ka neraugoties uz apstākļiem, reperis vienmēr paliks viņas liktenīgais vīrietis un nekas to nemainīs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē