• Stiliste Indra Salceviča bargi pārmāca savus pāridarītājus. Viņi ir šokā…

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    22. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Indra Salceviča
    Foto: Picture Agency
    Indra Salceviča
    Nedēļas nogalē stiliste Indra Salceviča izveidoja virtuālo «slavas dēli» tiem, kas atļaujas internetā pazemot un apsmiet sabiedrībā populārus cilvēkus.

    Rupjības, ņirgāšanās, pazemošana, lamu vārdi un pat  draudi – ar to interneta vidē sastopas daudzas Latvijas slavenības. Kāds par to runā, kāds – klusē, vēl kāds nosolās vairs neteikt neko, lai tikai izvairītos no ķengām un pārdzīvojumiem.  Stiliste un influencere Indra Salceviča regulāri sastopas ar negatīvām reakcijās sociālajos tīklos. Pēc tam, kad vairākos interneta portālos tika pārpublicēti fragmenti no viņas jaunākās intervijas žurnālā «Ieva», Indrai tika veltīti vairāki neglaimojoši un pat klaji aizvainojoši komentāri.

    Indra neslēpa, ka viņu šādi nepamatoti vārdiski uzbrukumi aizvaino. Viņa norādīja uz to, ka šī situācija – visatļautība internetā – var radīt smagas sekas cilvēka veselībai. Nedēļas nogalē stiliste nolēma pārmācīt ne tikai savus, bet arī citu sabiedrībā zināmu cilvēku ķengātājus – sak, tautai jāzina savus varoņus. Viņa nolēma sarīkot viņiem slavas mirkli, izceļot šo cilvēku netaktiskos komentārus un atrādot viņu sociālo tīklu profilus. Atklājās pārsteidzošas lietas.

    «Kārtējā mačalka,» šādus apzīmējumu Indrai velta kāda seniore.

    «Kas tā par šmaru?» interesējas vīrietis, kurš profila bildē ir kopā ar savu mīļoto. «Johaidī, pašai pilnībai notikusi nepilnība. Jāmaina orientācija,» iesmej kādas pastaigu takas īpašniece un norāda, ka stiliste esot pārāk slinka, lai sportotu. Netrūkst arī krietni šerpāku vārdu, un tos svešam cilvēkam gatavi veltīt visdažādākie cilvēki – gan gādīgas omītes, gan ģimenes tēvi, gan jaunas sievietes un personas, kas ieņem vadošus amatus. Indra nolēma neaprobežoties tikai ar savu kritiķu publiskošanu. Sagādāja slavas mirkli arī aktiera Ģirta Krūmiņa «homofobajiem faniem» un tiem, kas labprāt nozākā sievietes, kas nodarbojas ar kultūrismu. Izrādās, brīdī, kad šī rotaļa skar pašus ļauno komentāru rakstītājus, tā nez kāpēc pārstāj būt jautra.Kāds kungs, kurš publiski pamācīja Indru, ka no labām sievietēm vīrieši neaiziet,

    stilistei piedraudēja, ka par sava komentāra izcelšanu viņas sociālajos tīklos vērsīšoties policijā.  

    Populāri ļaudis, kas dalās ar savu dzīves pieredzi un privātiem notikumiem medijos, vairākkārt norādījuši uz šo problēmu un aicinājuši līdzcilvēkus būt tolerantiem un pieklājīgiem, komunicējot interneta vidē.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē