Iveta DzērvePersonībasEkseļa nūģe. Finansiste un investore Karīna Kulberga zina, kā rīkoties ar naudu, lai vairotu turību
Aiva KaneponePersonības«Nemāku atnākt mājās piecos un neko nedarīt!» Tiesībsardze Karina Palkova par sapņiem, ģimeni un sistēmu, kas jāmaina
Aivars PastalnieksPersonībasPulkvežleitnants Andis Rinkevics: Ja Latvijā vardarbības novēršana balstītos tikai uz policiju, nemainītos nekas
Ērika BērziņaPersonībasTTT leģenda Skaidrīte Smildziņa-Budovska: Līdz šai filmai būtībā par mani vispār neviens nelikās zinis
Kaija ZembergaVaļsirdīgs stāstsRomāns Vainšteins pēc trešās šķiršanās un cietuma gatavs jaunai bildei
Aiva KaneponePersonības«Neviens jau neiedomājās, ka es tur sēžu un noklausos,» – Jana Egle stāsta par Austru Pumpuri un viņas fenomenu
Ieva JātniecePersonības«Kādā brīdī vienkārši atrados uz ielas.» Ērģelniece Apkalna atklāti par sāpīgu šķiršanos un skaistu satikšanos
Ilze Vītola-GrūzītePersonībasReinis Sējāns: Es sievai nācu kā atgādinājums, ka dzīve var būt daudz krāsaināka
Kaija ZembergaPersonībasJa nebūtu nomesta dzīves zemākajā punktā, es joprojām sistos. Liene Šomase ir atgriezusies
Lolita LūseZolitūdes traģēdija«Mūs izglāba pirmos.» Aija Kopštāle un viņas dēls Kārlis – vienīgais bērns, kas cieta, sabrūkot veikalam