Ineta MeimaneIntervijaKafijas kapteinis. Gatis Zēmanis par Kalves fenomenu, uzdrīkstēšanos un dzīves rokenrolu
Lauma LapsaPersonības«Dzīvniekus ir vieglāk saprast nekā cilvēkus.» Dziedātāja Dināra Rudāne un viņas kuplais mīluļu pulks
Aivars PastalnieksPersonības«Man gribas palikt godīgam pret sevi.» Dairis Bertāns par mīlestību, vērtībām un politiku
Ilze Vītola-GrūzītePersonības«Mani virs ūdens tur mana sieva.» Ivars Godmanis atklāti par politiku, sevi un mīlestību
Inga ĀbeleStiprais stāstsTrīs apcietinājumi un bads, taču neizdziestoša gaisma. Simtgadnieces Lidijas Lasmanes dzīvesstāsts
Dana SinkevičaPersonībasKalpo Dievam pēc brīnumainas izglābšanās no nāves. Karavīru garīgais līderis tēvs Andrijs
Lauma Lūse-KreicbergaIntervijaAktrise Agate Krista: Man gribējās, lai mani mīl tā, ka es to jūtu. Bet es to nejutu
Lolita LūseIntervijaJaunais ģenerālprokurors Armīns Meisters: Nedrīkst aizmirst, ka aiz katra nozieguma stāv cilvēks
Lauma Lūse-KreicbergaIntervijaRaimonda Vazdika: Ir bijuši periodi, kad es tiešām pati sevi aiz matiem izrauju no nekurienes