• Modes dāma Ieva Adamss: Latvijā cilvēki ģērbjas ļoti slikti

    Mode
    Estere Jansone
    15. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Aiga Rēdmane
    TV personība un pasniedzēja Ieva Adamss dalījusies ar visai skarbu viedokli. Viņa vērsusies pret visiem, kas uz teātri, operu un citiem īpašiem pasākumiem ierodas ikdienas apģērbā.

    Stila un modes eksperti Ievu Adamss nepatīkami pārsteiguši cilvēki, kas uz teātra, baleta vai operas izrādēm, restorāniem un koncertiem ierodas ielas apģērbā. «Tā, ņemiet tos sapuvušos tomātus un esiet gatavi man ar tiem sviest. Jo es uzskatu – cilvēki Latvijā ģērbjas ĻOTI slikti,» aizvadītajā nedēļas nogalē paudusi Adamss. «Davai uzreiz noliksim malā tādus apgalvojumus kā «jo nav naudiņas» – es runāju par cilvēkiem Nacionālajā un Dailes teātrī, operā, koncertzālēs, restorānos – respektīvi par cilvēkiem neikdienišķā, svētku gaisotnē,» turpina Ieva. «Taču tas, ko vēroju sev apkārt (un es nerunāju par to, ko redzu uz ielas – tā ir ikdiena, kur katrs ģērbjas tā, kā ērtāk!) –

    ir šausmas un bēdas,» saka modes eksperte.

    Adamss skaidro, ka minētās izpriecas ir luksusa preces, kas nozīmē, ka eleganto pasākumu apmeklētājiem vajadzētu būt liekiem līdzekļiem, lai iegādātos pienācīgu apģērbu. Viņa apgalvo, ka bieži vien skaistas drēbes izmaksā pat mazāk nekā teātra biļetes. Kā piemēru modes entuziaste min mazlietotu apģērbu un masu tirdzniecības preču veikalus, kur ir iespējams atrast gaumīgu izejamo tērpu. Tiesa, Adamss piekodina – jābūt kaut elementārai stila izjūta.

    «Kāpēc mēs neizmantojam iespēju uzlabot pašsajūtu, celt pašcieņu, svinēt dzīvi arī ar tērpa palīdzību?» retoriski vaicā Ieva. «Apģērbs, kā nekā, ir mūsu ķermeņa tiešākais turpinājums! Jau pēc tam nāk dzīvokļa interjers, auto, pārtika, izklaides… kas ir noticis, tauta???» ierakstu noslēdz Adamss.

    Vēl pirms dažām dienām Ieva Adams uzmirdzēja Rīgas modes nedēļā. Katru dienu Ieva priecēja ar elegantu un pārdomāti sakombinētu apģērbu. «Vienmēr ir divas modes nedēļas.Viena notiek uz mēles, un otra – skatītāju rindās. Šoreiz man patīk abas,» portālam Santa.lv atzina Adamss.

    Uz kādu no skatēm Ieva bija izvēlējusies latviešu dizaineres Annas Kruz melnas ādas bikses, ādas žaketi ar melnu kruzuļotu sānu un pieskaņotu melnu somiņu, kuru TV personība bija iegādājusies no kāda Barselonas mākslinieka. Citā dienā Adamss bija tērpusies caurspīdīgos tīkliņsvārkos, atsedzot savas garās kājas. Mugurā todien Adams bija uzvilkusi melnu žaketi ar pašas piešūtiem ziediem. Ieva Adams portālam pastāstīja, ka šogad modē ir caurspīdīgums un atzīmēja, ka no modes ir izgājusi tiekšanās būt perfektam.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē