• Portāla sadaļas «Privātā Dzīve» visvairāk lasītie raksti 2022. gadā

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Gada nogalē piedāvājam iepazīties ar pieciem 2022. gadā visvairāk lasītajiem rakstiem, kas publicēti portāla «Santa.lv» sadaļā «Privātā Dzīve».

    1. «Viņa satraukti teica, ka Leonards vairs neelpo. Ātri skrēju caur pagalmu, arī «ātrie» drīz bija klāt. Bet neko vairs nevarēja līdzēt. Viņš bija miris, gulēja kā Jēzus. Bija aizgājis vienā momentā, bez mocībām – ne siekala pār viņa lūpām nebija pārtecējusi. Ja «ātrie» būtu bijuši klāt uzreiz, arī tad diez vai ko varētu līdzēt. Bija apstājusies sirds,» valdot asaras, atminas Ārgalis.


    2. Žurnāliste noģība brīdī, kad tiešajā ēterā tika intervēts Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.Brīdī, kad Karīna Rubene atradās uz zemes, pie viņas piesteidzās VP priekšnieks. «Ūdeni, lūdzu! Dakteri sauciet! Ātri, steidzami – sauciet dakteri!» sacīja Ruks. Tajā brīdī tiešā translācija tika pārtraukta. Vēlāk «Rīta Panorāmā» tika atsākta.


    3. Latvijas slavenākā un visvairāk pelnošā basketbolista Kristapa Porziņģa brālis Mārtiņš Porziņģis Latvijas basketbola izlases spēles apmeklēja kādas izskatīgas tumšmates sabiedrībā. Mārtiņš Latvijas basketbola izlases pārbaudes spēli ar Igaunijas valstsvienību kopā ar dāmu noskatījās VIP sēdvietu pirmajā rindā. Žurnāls «Privātā Dzīve» noskaidrojis, ka Porziņģa pavadone ir Anna Andreeva, kas bērnību pavadījusi Ukrainas dienvidrietumos, pilsētā Černivci.


    4. «Pozitīvais ir tas, ka esot zināms, ka pie vainas nav audzējs. Ir cita vaina, un tā noteikti pēc īsāka vai garāka laika tiks izdziedināta. Mēs visi ceram, ticam un esam pārliecināti, ka Mārtiņš, būdams tik gaišs cilvēks, cīnītājs, kam tāds jēdziens kā padošanās neeksistē, atveseļosies, ka medicīna un viņa cīnītāja gars viņu atgriezīs normālā dzīvē un arī uz skatuves. [..] Mēs esam kopā ar Mārtiņu, esam kopā ar Ditu un, cik vien spējam, darām abiem zināmu – viņi nav vieni šajā grūtumā,» tā žurnālam «Kas Jauns» pastāstījis kāds pāra kolēģis. 


    5. «Pirms pāris mēnešiem sazinājos ar Ausmu. Viņa bija atsaucīga, priecīga, ka tāda grāmata taps, jo līdz šim tādā skatījumā par Imantu vēl nekas vienkopus nav izdots. Ausma solīja, ka noteikti tiksimies, viņa parādīšot vairākas vēstules, dokumentus. Norunājām, ka sazināsimies. Bet nu noticis tas, kas noticis. Nesatikāmies,» tā Hānbergs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē