• 5 lietas, kas būs modē 2024. gadā. Iesaka stila eksperts Kašers!

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Nemitīgi mainīgajā modes ainavā ziemas sezonu un 2024. gadu raksturo spēcīgi kontrasti. Multizīmolu veikala Van Graaf tīkls kopā ar Kasparu Blūmu-Blūmani jeb Kašeru nosauc piecas tendences, kas būs aktuālas dāmu garderobē Pūķa gadā.
    • Kruasāna formas soma

    Ziemas sezonai raksturīgs ir minimālisms, kas izpaužas arī aksesuāros. Pusmēness jeb kruasāna veidola somas ieņem galveno lomu uz aksesuāru skatuves. Kruasāna somas, kurām apzīmējums ir aizgūts no Francijas, noder visdažādākajiem dzīves notikumiem. No vienas puses, tās ir pietiekami ietilpīgas ikdienai. No otras, arī elegantas, lai iederētos saviesīgā pasākumā vai teātra apmeklējumā. Ideāli, ja tā būs no mākslīgās kažokādas.

    "Lemaire" soma
    "Lemaire" soma
    • Teddy vai Shearling

    Neatsverams pamatelements ziemas sezonā ir siltas virsdrēbes, tāpēc izvēlies mākslīgas kažokādas Teddy mēteli vai shearling jeb plikādas tipa virsjaku. Tas piešķirs svaiguma pieskārienu jebkurai garderobei. Shearling jaka ir sezonas aktualitāte, kas garantēs eleganci un vieglumu. Ja tomēr aukstums pieņemas spēkā, alternatīva – stepēts mētelis, kas sasildīs salā. Lai koptēlu radītu pilnīgāku un pārdomātāku, apsveriet milzīgu šalli.

    Max Mara mētelis
    Max Mara mētelis
    • Žaketes un krekli

    Korporatīvais stils atgriežas modē, liekot uzsvaru uz sieviešu uzvalkiem un solīdiem krekliem. Tas ne tikai veido spēcīgu un pārliecinošu vizuālo tēlu, bet kvalitatīva žakete ar baltu kreklu paaugstinās arī pašapziņu. Minētie elementi noteikti ir nepieciešami 2024. gada garderobē, kas būs piemērots dress code kā darbā, tā dažādos publiskos pasākumos.

    "Marella"
    "Marella"
    • Oversize adījumi

    Sievietēm, kurām prioritāte ir komforts, ieteicams izvēlēties lielu džemperi vai džemperkleitu. Lasot grāmatu vai steigā iepērkoties, rupja adījuma vilnas džemperis kombinācijā ar pilsētas svārkiem piešķirs vieglumu un omulību. Bēšs oversize džemperis ar svārkiem, brūnas loafer kurpes ar zelta akcentiem ir perfektā kombinācija. Džemperis sasildīs, bet svārki ar kurpēm veidos nepiespiestu koptēlu.

    "H&M"
    "H&M"
    • Pavasara motīvi

    «Ziedu motīvi ziemas sezonā radīs sajūtu, ka atkal nāk pavasaris. Ziedi un krāsas dos viegluma un svaiguma sajūtu. Gan lavandas toņi, gan tomātu sarkanais tonis paspilgtinās koptēlu. Pelēku žaketi un bikses atsvaidzinās lavandas krāsas šalle un kruasānsoma,» to par ziemas krāsu un motīvu tendencēm saka Kashers.

    "Villa"
    "Villa"
    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē