• Šlāgerdziedātājas Aijas Legzdiņas viltības – kā būt skaistai bez lieliem tēriņiem

    Skaistumkopšana
    Lolita Lūse
    Lolita Lūse
    21. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Matīss Markovskis
    Jaunbērzes tautas nama vadītāja un šlāgerdziedātāja Aija Legzdiņa acīmredzami pierāda, ka labu izskatu un dzīvesprieku nemēra naudā vai dārgos zīmolos. Galvenais ir ikdienišķas rūpes pašai par sevi, šiverīgums un pacelta galva – ar domu: meitenes, mēs esam feinas!

    Aija Legzdiņa dalās ar tevi, kas izcili labs ir viņas skaistumkopšanas pasaulē, saimniekošanas arsenālā un vienkārši – labbūtībā.

    Kosmētikas maciņā

    Man ir poraina sejas āda, bet laika gaitā esmu iemācījusies ar to tikt galā. Esmu atklājusi, ka vislabāk poras nosedz Garnier BB krēms. Acu izcelšanai izmantoju Catrice acu zīmuli un acu ēnas, skropstu tušu lietoju reti. Mana lūpkrāsu favorīte jau gadiem ir L’Oreal Color Riche Rose Tendre, 303. numurs – ļoti skaists maigi rozā tonis, viegli klājas un ilgi turas.

    L’Oreal Color Riche Rose Tendre, 303. numurs
    L’Oreal Color Riche Rose Tendre, 303. numurs

    Smaržu plauktiņā

    Jau gadiem mana favorīte ir VERSACE Dylan Blue, pašlaik lietoju arī MEXX Black un LANCOME Oui La Vie Est Belle. Man vienmēr ir vairākas savstarpēji saskanīgas smaržas, jo daru tā: iepūšu vienas, iepūšu otras un iegūstu jaunas – īpašās Aijas – smaržas.

    VERSACE Dylan Blue smaržas
    VERSACE Dylan Blue smaržas

    Vannasistabā

    • Matus krāsoju frizētavā, bet krāsas toņa saglabāšanai ik pa laikam tos izmazgāju ar KEUNE Silver Reflex šampūnu, kas matiem piešķir skaistu sidrabainumu. Ikdienā lietoju Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair šampūnu un kondicionieri. Man ļoti patīk Stenders ražotā matu eļļa Feel the Briliance – pēc mazgāšanas iepilinu rokās un izbužinu matus.
    • KEUNE Silver Reflex šampūns
      KEUNE Silver Reflex šampūns
      • Seju tīru ar NIVEA micelāro ūdeni Rose Touch, izmantoju L’Oreal Revitalift Clinical serumu ar salicilskābi, kas samazina poras, un izgaismojošu fluīdu ar C vitamīnu.
      • NIVEA micelārais ūdens
        NIVEA micelārais ūdens
        • Sievietes vecumu nodod roku āda, tāpēc rokas bieži jāapmīļo. Mana krustmāte Irmgarde savulaik vienmēr izmantoja NIVEA krēmu. Šis roku krēms man patīk joprojām, otrs favorīts ir Stenders krēms rokām Roze.
        • Ļoti labas ir VEET Minima depilācijas vaska plāksnītes: čik-čik, un gatavs! Man ar permanento krāsu krāsotas uzacis, bet, kad tomēr izlien kāds nepaklausīgs sirms matiņš, sasildu plāksnīti plaukstās, uzlīmēju un noplēšu. Tā mājās var gan sakārtot uzacis, gan izraut matiņus no virslūpas. Meitenes, tas noteikti jādara, un ar šīm plāksnītēm procedūra ir ļoti viegla un ātra!
        • VEET Minima depilācijas vaska plāksnītes
          VEET Minima depilācijas vaska plāksnītes

          Rotu plauktā

          • Man ļoti patīk rotāties – pilns plaukts ar grabuļiem! Esmu sudraba meitene – man ir daudz sudraba rotu. Rādu savai mazmeitiņai Elizabetei un saku: tas viss kādreiz būs tavs.
          • Sudraba auskarus bieži pērku gadatirgos, bet skatuvei ļoti skaistus un pasakaini iepakotus ķekaru auskarus pasūtīju Tineberga Accessories un pie dobelnieces Līgas Baltrušunas.
          • Sudrablietu tīrīšanai jau gadiem izmantoju līdzekli Connoisseurs Jewelry Cleaner. Nekas labāks, man šķiet, nav izdomāts!
          • Connoisseurs Jewelry Cleaner sudrablietu tīrītājs
            Connoisseurs Jewelry Cleaner sudrablietu tīrītājs

            Ēst gatavojot

            Man virtuvē ir tikai cepeškrāsns – tur varu cept bulciņas un plātsmaizes, savukārt plīts virsmu esmu aizstājusi ar Redmond multivāres katlu. Brīnumains! Tajā izdodas gan lieliskas zupas un sautējumi, gan šmorējumi un mērces.

            Redmond multivāres katls
            Redmond multivāres katls

            Ledusskapī

            • Pirms septiņiem gadiem man veica kuņģa samazināšanas jeb bariatrijas operāciju, tāpēc mana ēdienkarte ir ļoti vienkārša. Katru rītu sāku ar krūzīti Merrild In cup kafijas un Dobeles dzirnavnieka ātri vārāmajām auzu pārslām – ieberu trauciņā, apleju ar verdošu ūdeni, pielieku piciņu sviesta, uzlieku vāku un pagaidu, lai uzbriest.
            • Manā ledusskapī vienmēr ir piens, siers (īpaši man garšo Cesvaines Tilzītes siers un kausētā siera kvadrātiņi Dzintars), pašu audzēti dārzeņi. Saldētavā – ogas, saldēti garšaugi un arī skābenes, svaigas sagrieztas un gatavas bēršanai zupā. No garšvielām man ļoti patīk Santa Maria Persilāde.

            Veļu mazgājot un gludinot

            Lai apģērbs ilgāk kalpotu, pirms mazgāšanas drēbes ļoti rūpīgi šķiroju – balts pie balta, tumšs pie tumša, krāsains pie krāsaina. Adītos apģērbus lieku speciālajā mazgāšanai paredzētajā maisiņā un lietoju tikai vilnas apģērbam paredzētu mazgāšanas līdzekli. Man ļoti patīk gludināt, un man ir ļoti parasts, lēts, bet tiešām labs gludeklis Lafe – maksā 25 eiro, bet kalpo lieliski.

            Gludeklis Lafe
            Gludeklis Lafe

            Apavu plauktā

            Man patīk zābaki, īpaši – tagad modīgais kovboju stils, kas ļoti labi izskatās kopā ar kleitām. Euroskor nupat nopirku dzeltenus Mustang puszābakus – ļoti ērti. Laukos nevar iztikt arī bez gumijas zābakiem, un man tie ir koši – ar puķēm, pirku RDA.

            Gumijas zābaki
            Gumijas zābaki

            Istabas puķēm

            Man ir orhidejas. Viena šogad pārsteidza īpaši – sāka plaukt janvārī un beidz tikai tagad, uzdāvināja vairāk nekā 40 ziedus. Lai orhidejas labi ziedētu, tās ik pa laikam aizmirstu, tad apsmidzinu ar ūdeni un iedodu konfektīti – dzelteno Kristalonu, komplekso minerālmēslojumu augiem tieši ziedēšanas fāzē. To ieberu arī ūdenī, kurā lieku koncertos saņemtos ziedus, – regulāri apgriežu kātiņus, nomainu ūdeni un katrreiz atkal pievienoju Kristalonu.

            Dzeltenais Kristalons
            Dzeltenais Kristalons

            Skanīgai balsij

            Man somiņā vienmēr ir Islandes ķērpja karameles ar upeņu garšu Vocal.

            Vocal
            Vocal

            Māju uzkopjot

            Tikt galā ar putekļiem palīdz mazais robotiņš RofHaus – ja telpa nav liela, pilnīgi pietiek.

            RofHaus robotputekļsūcējs
            RofHaus robotputekļsūcējs

            Mājas noskaņai

            Man ļoti patīk hortenzijas. Reiz Rundāles pilī noskatīju, cik labi tās saglabā toni un cik labi izskatās vāzēs arī tad, kad sakaltušas. Tagad tā daru arī es – nogriežu un izmantoju telpu noformējumam gan mājās, gan Jaunbērzes tautas namā. 

            Drēbju skapī

            • Esmu kleitu meitene – skapī ir gandrīz tikai kleitas un svārki, bikšu pavisam maz. Man patīk iepirkties Latvijas mazpilsētu mazajos veikaliņos. Tukumā ir brīnišķīgs veikals Modes istabiņa Skapis, Kandavā man patīk Marta B, bet Dobelē brīnišķīgā dāmu šuvēja, Elīnas Didrihsones māmiņa Angelika, prot uzburt pasakainas kleitas ne no kā.
            • Daudz pērļu atrodu veikalos RDA. Šajā un citos lietoto apģērbu veikalos skatos tikai uz jaunajām drēbēm, nevis nonēsātiem apģērbiem. Nupat atradu tik skaistu adītu jaku! Katrai sievietei vajag labu mēteli, un man tāds ir More & More ražotais.
            • Labākās zeķbikses, uzskatu, ir Bella Donna – dzidri, tīri toņi, svētkiem izvēlos 15–20 DEN, ikdienai atkarībā no gadalaika pat līdz 100 DEN. Kad esmu Rīgā, ieeju kādā no Donna B.C. veikaliem un nopērku uzreiz vairākus pārus, šajos veikalos ir arī burvīga apakšveļa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē