• Rīgā kosmetoloģe par 300 eiro sabojā jaunietei seju. Viņa gribēja ovālu kā Džolijai…

    Veselība
    Marta Kalniņa
    26. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pēc procedūras jaunā sieviete sevi spogulī vairs nepazina...
    Foto: Instagram, TikTok
    Pēc procedūras jaunā sieviete sevi spogulī vairs nepazina...
    Rīdziniece Marija gribēja iegūt šobrīd modīgo Andželīnas Džolijas sejas ovālu, taču kārotās procedūras vietā saņēmusi pavisam ko citu… Tagad viņai ir bail ieskatīties spogulī.

    Marija ir 22 gadus jauna sieviete, kura darbojas radošajās aprindās. Viņa jau sen pamanījusi interneta vidē aktīvo kosmetoloģi Olgu un nolēmusi, ka tā būs gana laba izvēle, lai uzlabotu savu izskatu – iegūtu tādu sejas ovālu kā Holivudas aktrisei Andželīnai Džolijai. Galu galā daudzas sievietes šo procedūru ir veikušas un pēcāk lepni atrādījušās  jauno izskatu bildēs.

    Izvēlētā kosmetoloģe, kas sevi dēvē par pieredzējušu ārsti no Ukrainas, atrunājusi Mariju, ka šāda procedūra viņai nemaz neesot vajadzīga. Olga rosinājusi veikt citas «skaistuma injekcijas». Jaunā sieviete viņai noticējusi, un pat nav pajautājusi, kas tieši viņai tiek injicēts sejā. Turklāt bijusi laba atlaide. Par procedūru prasīti 500 eiro, taču pret vienošanos, ka laimīgā kliente pareklamēs labo rezultātu un dakteri internetā, Olga bija gatava to veikt par 300 eiro.  Pēcpusdienā Marija izgāja no kosmetoloģes kabineta, un

    jau pēc dažām stundām viņas seja bija biedējoši pietūkusi.

    Kad sieviete sazinājās ar dūrēju, tā atbildējusi, ka šī esot normāla reakcija, neesot pamata uztraukumam. Arī nākamajā vizītē Olga problēmu nav novērsusi. Tūska nekur nepazuda…

    Tā kā kosmetoloģe vairāku dienu garumā nav piedāvājusi nekādus risinājumus, nākamajā reizē Marija paņēmusi līdzi draudzeni Annu. Vizīte beigusies dramatiski, un to sociālajos tīklos izsmeļoši atainojusi cietušās klientes draudzene. Anna ierakstījusi sarunu, kas risinājusies Olgas kabinetā. Tajā kosmetoloģe apgalvo, ka viņai ir divas augstākās medicīniskās izglītības, bet uzrādīt diplomus attiecās. Attiecās arī izpaust, ko tieši injicējusi nabaga Marijai.  

    «Tas ir mans autorkokteilis,» paziņoja kosmetoloģe

    un piebilda, ka negrasās savu brīnumlīdzekli atklāt citiem speciālistiem, pie kuriem pēc neveiksmīgās procedūras jau paguvusi konsultēties Marija.

    Visbeidzot kabinetā ienācis kāds vīrietis un ar spēku izlicis ziņkārīgās apmeklētājas no  kabineta. Lai Marija Olgu vairs netraucētu, kosmetoloģe izdzēsa abu saraksti un nobloķēja neapmierināto klienti. Par laimi Marija esot saglabājusi visas liecības par abu komunikāciju, vērsusies gan policijā, gan Veselības inspekcijā. Sazināties ar minēto ārsti vairs neizdodas, arī klientus viņa šobrīd nepieņem. Taču kosmetoloģes profilā redzams, ka viņa veikusi procedūras arī kādai vieteijai šovu zvaigznei.  

    Portāls Santa.lv sazinājās ar cietušo jaunieti Mariju, kura no plašākiem komentāriem atturējās, sakot:

    «Es šobrīd nodarbojos ar savu veselību, apmeklēju ārstus. Man ir jāizārstējas.»

    Viņa atklāja, ka sniegusi TV intervijas, lai pēc iespējas vairāk cilvēku uzzinātu par šo kosmetoloģi.  Marija rūgti nožēlo savu neapdomību un aicina citas sievietes rūpīgi pārbaudīt, kam viņas grasās uzticēt savu skaistumu, un kādi preparāti tiks izmantoti injekcijām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē