• Meita parāda, kā tagad izskatās franču aktieris Alēns Delons: Mans nemirstīgais…

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    27. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alēns Delons filmā «Samurajs».
    Foto: Kadrs no filmas «Samurajs».
    Alēns Delons filmā «Samurajs».
    Aplūkojot aktiera jaunāko fotogrāfiju, tikai retais spēj saskatīt vecajā vīrā kādreizējo skaistuli Alēnu Delonu. Viņa bildi publiskojusi aktiera meita, kura šobrīd ir naidā ar saviem brāļiem.

    Franču kinozvaigznes jaunākā meita, 33 gadus vecā Anuška nobildējusi savu 88 gadus veco tēvu un ar viņa atļauju  publiskojusi bildi internetā. Tajā redzams, cik ļoti slimības un vecums pāris gadu laikā izmainījušas kādreizējo seksa simbolu. 

    Tūkstošiem cilvēku visā pasaulē aizkustinājusi šī bilde

    Slimību nomocītais Alens Delons.
    Slimību nomocītais Alens Delons.

    «Piektdienas rītā es nobildēju savu tēvu. Par piemiņu par mūsu kopējiem brīžiem. Brokastojot kopā ar viņu, es izjūtu bezgalīgu pateicību. Unikāls miera mirklis manā trakajā pasaulē.

    Man viņš šķiet skaists ar savu tēraudzilo acu skatienu, ar cīnītāja skatienu, kas dod man neiedomājamu spēku.

    Mans nemirstīgais. Es parādīju viņam šo bildi. Viņam tā šķita skaista, un es pajautāju viņam, vai varu to parādīt jums – cilvēkiem, kuriem viņš rūp. Un lūk, ar viņa atļauju šī bilde ir šeit. Un viņš jums saka: «Neuztraucieties!»,» Instagram raksta Anuška.  

    Kopš 2019. gada Alēna Delona veselība strauji pasliktinās. Sākumā viņš pārcieta smagu insultu, pēc tam viņa tika atklāta limfoma un Alcheimera slimība.

    Aprīlī franču aktiera Alēna Delona trīs bērni tiesas ceļā panāca, ka viņu tēvam tiek atņemta iespēja pašam rīkoties ar saviem īpašumiem,

    un tiek piešķirts aizbildnis, kas to darīs viņa vietā. Šāds lēmums tika pieņemts, jo Delonam ir vāja veselība, un bērnus satrauc, ka tiks izsaimniekots iespējamais mantojums.

    Pirms kāda laika galvenais Delona bērnu bieds bija viņa apteksne, kas uzstāja, ka ir Delona mīļotā sieviete. Viņa esot pamudinājusi veco vīru pārdot mākslas kolekciju. Taču arī bērnu vidū nevalda vienprātība. Tagad Delona dēli ir sacēlušies pret māsu, kura uzņēmusies rūpes par tēvu. Brāļi uzskata, ka Anuška rīkojas mantkārīgu nolūku vadīta. Turklāt viņa organizējot tēva pārvešanu uz Šveici, lai veiksmīgāk apietu mantojuma nodokļus.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē